MHP'li milletvekili Erkan Akçay hastaneye kaldırıldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yasa teklifi görüşmeleri sırasında İYİ Parti Bursa Milletvekili Yüksel Selçuk Türkoğlu ile arasında arbede çıkan MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay'ın hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2024 21:03
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 15:02
Kaynak: HABER MERKEZİ
MHP'li milletvekili Erkan Akçay hastaneye kaldırıldı

TBMM'de vergi ve sosyal güvenlik alanına ilişkin düzenlemeler içeren teklif görüşmesi sırasında İYİ Parti Bursa Milletvekili Yüksel Selçuk Türkoğlu ile MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay arasında arbede yaşanmıştı.

Gazeteci İsmail Saymaz yaşanan arbede sonrası MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay'ın hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

"Dün MHP'de Erkan Akçay'ın da olduğu bir gerilim yaşandı." diyen Saymaz, "Bugün kendisinin tansiyonu yükselmiş ve hastaneye kaldırıldı. Bu durum sonunca beyninde bir kist olduğu anlaşıldı. Hastanede tedavi altına alındı. Şu an bilinci açık" ifadelerini kullandı.

Vekil Erkan Akçay’ın beyin tetkiklerinde ur tespit edildi

Hastanede yapılan tetkiklerde Akçay’ın beyninde bir ur tespit edildi. Akçay’ın Pazartesi günü ameliyat olması bekleniyor.

erkan akçay

MHP’li vekil Erkan Akçay kimdir?

Erkan Akçay, 2 Nisan 1961 tarihinde Burdur'un Yeşilova ilçesinin Güney köyünde doğdu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olduktan sonra Maliye Bakanlığı'nda Muhasebat Kontrolörü olarak görev yaptı. İzmir Defterdar Yardımcılığı, Manisa ve Balıkesir Defterdarlığı ile Balıkesir Vergi Dairesi Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2005 yılında Balıkesir Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Evli ve iki çocuk babası olan Akçay, İngilizce bilmektedir.

Siyasi Kariyer: Erkan Akçay, 2007 Türkiye genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa milletvekili olarak ilk kez Meclis'e girdi ve Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görev aldı. 2011, 2015 (Haziran ve Kasım), 2018 ve 2023 Türkiye genel seçimlerinde tekrar MHP Manisa milletvekili olarak seçildi. Şu anda MHP Grup Başkanvekili olarak görev yapmaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.