Müge Anlı’da şok gelişmeler! Gerçekler bambaşka çıktı… Üvey baba öz çocuklarını da komşusunu da istismar etmiş!

Geçtiğimiz günlerde Müge Anlı'nın programında ortaya çıkan gerçek gündemde olay yaratmıştı. Üvey kızlarını aramak için programa gelen Selahattin Yalnız'ın kızları 14 yaşından beri cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıkmıştı. Bugünkü yayında Müge Anlı, yalnız hakkında ağızları şok eden gelişmeleri açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2024 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2024 12:12
Kaynak: HABER MERKEZİ
Müge Anlı’da şok gelişmeler! Gerçekler bambaşka çıktı… Üvey baba öz çocuklarını da komşusunu da istismar etmiş!

Geçtiğimiz haftalarda Müge Anlı'nın üvey kızını bulma planına katılan Selahattin Yalnız hakkında şok gerçekler ortaya çıktı. Canlı yayına katılan kızlar, çocukluklarından bu yana Selahattin Yalnız'ın cinsel istismarına maruz kaldıklarını anlattı. FTB ve B.D., kendisinin ve diğer engelli kardeşlerinin 14 yaşından itibaren Selahattin Yalnız tarafından cinsel istismara uğradığını söyledi. Selahattin Yalnız, iki kızın kendisine iftira atarak ve uyku ilacı içirerek tecavüz ettiğini söyledi. Selahattin Yalnız'ın, "Sizleri kendime eş yapacağım" dediği öğrenildi. Tacize tanık olan anne ise korkudan sessiz kaldı. Karakola götürüldüğünde linç edilmeye çalışıldı. Selahattin Yalnız, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, birlikte yaşadığı Fitnat Ertekin serbest bırakıldı.

müge anlı üvey baba

AVUSTRALYA'DA 11 ÇOCUĞU...

Müge Anlı, bugünkü programında Selahattin Yalnız'a ilişkin bir diğer çarpıcı gerçeği ortaya çıkardı. Anlı, hafta sonunda yaşananları anlatırken Yalnız'ın, kendisine ilaç verildiğini iddia ettiğini ve suçlamaları reddettiğini belirtti.

Zihinsel engelli Gizem ise istismara uğradığından habersiz olmasına rağmen devlet korumasına alındı. Anlı ayrıca, Selahattin'in Avustralya'ya gittiğini ve 11 çocuğu olduğunu duyurdu.

müge anlı üvey baba

KOMŞUSUNA TECAVÜZ ETTİ!

Selahattin'in dayısının yayına bağlanarak yaşananları anlattığı ifadeleri şöyleydi: "Selahattin'in ilk eşini kalçasından bıçaklayıp Avustralya'da akıl hastanesine yatmışlığı var. Daha sonra karşı komşusuna tecavüz etmiş ve bu ilişkiden bir çocuğu olmuş. Cezaevine girdikten sonra ülkeden sınır dışı edilmiş ve böylece Türkiye'ye geri dönmüş."

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.