Narin cinayetinde tutuklu amcanın eşi konuştu!

Tutuklu Salim Güran'ın eşi Melek Güran ise "Eşim Narin'e neden böyle bir şey yaptı bilmiyorum." ifadelerini kullanıp sadece eşinden şüphelendiğini dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2024 20:16
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2024 20:21
Kaynak: AA
Narin cinayetinde tutuklu amcanın eşi konuştu!

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

Salim Güran'ın eşi Melek Güran'ın da savcılık sorgusunun ayrıntıları ortaya çıktı.

Melek Güran, "Nevzat Bahtiyar ile eşim her zaman birlikte gezerler. Nevzat, eşime kardeşim derdi. Eşim'in Arif'e karşı bir kini yoktu, Eşim Narin'e neden böyle bir şey yaptı bilmiyorum." dedi.

Narin'in DNA'sının Salim Güran'ın aracında bulunmasına ilişkin ise, "Narin'in kaybolduğu gün boyu araç eşimdeydi." yanıtını veren Melek Güran, "Narin de 8 yaşında olacağından ve araba süremeyeceğinden dolayı eşimden şüphelendim. Zaten bu yüzden tutuklandı. Başka kimseden şüphelenmiyorum." cevabını verdi.

YİNE REDDETTİ

Tutuklu amca Salim Güran'ın savcılıktaki son ifadesinin ayrıntılarını daha ulaşıldı ve tüm suçlamaları bir kez daha reddeti.

Salim Güran, Nevzat Bahtiyar'ın ifadelerine ilişkin ise "Bu beyanları kabul etmiyorum. Ben Nevzat'a 'Arif'in kızını öldürdüm' demedim. Ben kesinlikle Nevzat ile olay günü görüşmedim." diye cevap verdi.

Olay günü telefon görüşmelerini silmesine ilişkin ise "Sürekli telefonumda bulunan dijital verileri siliyorum."yanıtını veren amca, "Narin'in ölümün ilişkin herhangi bir delili yok etme amacı taşımıyorum." dedi.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.