Narin cinayetinde yeni gelişme: 4 kişi daha gözaltına alındı!

Narin Güran soruşturmasında, HTS kayıtları tutuklanan şüphelilerle çakışan 4 kişi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 13:48
Kaynak: HABER MERKEZİ
Narin cinayetinde yeni gelişme: 4 kişi daha gözaltına alındı!

Narin Güran soruşturmasında, HTS kayıtları incelenmesi sonucu tutuklanıp cezaevine gönderilen aile bireyleriyle çakışan ve akraba olduğu belirlenen 4 kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi.

Geçen pazartesi günü gözaltına alınan bu kişilerin olay günü ve sonrasında tutuklanan 12 kişiden bazılarıyla yoğun HTS kayıtları ve Tavşantepe Köyü'ndeki aynı bazdan sinyal aldıkları belirlenen 4 kişinin jandarma tarafından gözaltına alınıp sorgulandıkları bildirildi.

Cinayetle ilgili sorgulanan bu kişilerin adliyeye sevk edildikleri bildirildi. Soruşturmayı yürüten 3 savcı tarafından ifadeleri şüpheli sıfatıyla alınan bu kişilerin alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldıkları belirlendi.

Bu son gözaltıların küçük kızı dere yatağına gömen itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın geçen cuma günü soruşturmayı yürüten savcılara verdiği ek ifade ile 2 gizli tanığın ifadeleri ve HTS kayıtlarının Bilgi Teknolojileri Kurumunca savcılığa gönderilmesi sonrasına denk gelmesi ise dikkat çekti.

 YOĞUN GÖRÜŞME TRAFİĞİ

HTS kayıtlarına göre Narin’in öldürüldüğü 21 Ağustos ile özellikle amca Salim’in tutuklandığı 2 Eylül ve cesedin bulunduğu 8 Eylül günlerinde Güran ailesi bireylerinin birbirleriyle olan yoğun telefon trafiği dikkat çekti.

Bu tarihlerde özellikle başta anne Yüksel, amca Salim, baba Arif, ağabey Enes, amca Fuat ile enişte Mehmet Şevket Kaya arasında yoğun bir telefon görüşmesi yaşanması da dikkat çekti.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.