Narin Güran cinayetinde çarpıcı gelişme: Otopside diş örneği alınamadı

Diyarbakır’da 19 gündür kayıp olarak aranmasının ardından dere yatağında cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın otopsisinde çarpıcı bir gelişme yaşandı. Otopside diş örneklerinin alınamadığı açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 08:42
Kaynak: HABER MERKEZİ
Narin Güran cinayetinde çarpıcı gelişme: Otopside diş örneği alınamadı

Olayı başından beri takip eden Gazeteci Emrullah Erdinç, Narin Güran cinayetiyle ilgili önemli bir gelişmeyi aktardı. Erdinç, Narin’in otopsisinden diş örneğinin alınamadığını açıkladı.

Gazeteci Emrullah Erdinç, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Narin’in otopsisinden diş örnekleri alınamadığını, dişlerinin dökülerek deforme olduğunu ifade etti. Erdinç paylaşımında, “Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren ile görüştüm ve maalesef çok üzücü bir bilgi verdi:

"Üzülerek söylüyorum otopside Narin'in diş örneği alınamadı, dişleri dökülmüştü, deforme olmuştu."

Ah be Narin'im, sana bunu yapanlar gün yüzü görmesin.” ifadelerine yer verdi.

Narin’in kaybının üzerine araştırma yapan ekipler, abisi Enes’in kolunda diş izlerine rastlamışlardı. Narin’den alınacak diş örneklerinin, abisi Enes’in kolundaki izlerle karşılaştırılarak cinayetin çözülmesine ışık tutması planlanıyordu.

emrullah erdinç

NE OLMUŞTU?

21 Ağustos’ta Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, 19 günlük arama sonucu dere yatağında çuvalın içerisinde bulunmuştu. Olayın faili olarak başta amcası ve aynı zamanda mahallenin muhtarı Salim Güran tutuklanmıştı. Olayların araştırılmasının üzerine amca Salim Güran’ın işçisi olduğu öğrenilen Nevzat Bahtiyar’ın cinayete ortaklık ederek Narin’in cansız bedenini dere yatağına yerleştirmesi üzerine Nevzat Bahtiyar ile birlikte devamında Narin’in annesi ve abisinin de bulunduğu 8 kişi daha tutuklanmıştı. Soruşturma devam ederken her gün yeni bir bilgi ortaya çıkıyor ve cinayet aydınlatılmaya çalışıyor. Süreçte yeni gözaltılar söz konusu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.