Narin Güran’ın mezarı yapıldı: Vatandaşlar ziyarete devam ediyor

Diyarbakır'da katledilen Narin Güran’ın 9 Eylül’de defnedilmişti. 8 yaşındaki Narin Güran'ın mezarı yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 14:58
Kaynak: İHA
Narin Güran’ın mezarı yapıldı: Vatandaşlar ziyarete devam ediyor

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran’ın cansız bedeni Eylül'de bulunmuş, 9 Eylül'de defnedilmişti. Vatandaşların ziyaret etmeye devam ettiği Narin Güran'ın mezarı yapıldı.

Defnedilmesinin 8.’inci gününde de vatandaşların ziyaret etmeyi sürdürdüğü Narin’in mezarı mermerle yapıldı. Farklı şehirlerden Narin’in mezarını ziyaret etmek için gelen vatandaşlar mezara kitap, oyuncak ve çiçek bırakıyor ve dua ediyor.

Bu acının herkesi derinden etkilediğini belirten ziyaretçilerden Bünyamin Budak, Mezarlığa ziyarete gelen Bünyamin Budak, Diyarbakır'dan Narin için geldiğini söyledi. Budak, “Yasin-i Şerif okuyalım dedik; Allah, hakkını bırakmasın. Babam da olsa Allah, hakkını bırakmasın” dedi.

Eşiyle birlikte Bismil ilçesinden Narin’in mezarını ziyaret etmek için gelen Mehmet Mehdi Yıldız ise “Evlatlarımız var, yüreğimiz hafiflesin diye Narin kızımızın kabrini ziyarete geldik. Bunu yapanlar inşallah tez zamanda kamuoyunun önüne çıkartılır, 80 milyonun yüreğine su serper. İnşallah cezalarını çekerler” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.