Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme

8 yaşındaki Narin Güran soruşturmasında iddianame hazırlandı. İddianamede anne, abi ve amca dahil 4 kişinin ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi. Soruşturma yeni gelişme meydana geldi.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 15:16
Kaynak: HABER MERKEZİ
Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra derede cansız bedeni bulunan Narin Güran soruşturmasında iddianame hazırlandı. İddianamede, tutuklu şüpheliler amca Salim, anne Yüksel ve ağabey Enes Güran ile komşuları Nevzat Bahtiyar hakkında "iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

 EKOL TV, Narin'le ilgili yeni görüntülere ulaştı. Bunlardan birisi Narin'in ölmeden 1 saat önce köyde kaydedilen görüntüleri... Videoda Narin yolda yürürken görülüyor.

Diğer bir görüntüde ise 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürüldükten sonra Nevzat Bahtiyar tarafından kırmızı bir araç ile Eğertutmaz Deresi’ne götürüldüğü anlar bulunuyor.

İddianame kabul edildi

Tutuklu sanıklar amca Salim, anne Yüksel ve ağabey Enes Güran ile komşuları Nevzat Bahtiyar hakkında "iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame, Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

Tutuklu 4 sanık, 7 Kasım'da hakim karşısına çıkacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.