Narin olayında yeni gelişme: 21 kişi gözaltına alındı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Taşvantepe Mahallesinde 19 günlük aramaların ardından ölü bulunan Narin Güran olayı ile ilgili 21 kişi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2024 16:34
Kaynak: İHA
Narin olayında yeni gelişme: 21 kişi gözaltına alındı

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde kamu kurum ve kuruluşlarından oluşan özel ekipler ile 19 gün boyunca aranan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni sabah saatlerinde köyden yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta buludu. Olayla ilgili 21 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınanların jandarmadaki sorgularının devam ettiği bilgisine ulaşıldı. 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç duyurdu

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile 21 kişinin gözaltına alındığını duyuran Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesinde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran evladımızın ölümünden sorumlu olanlarla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir. Hepimizi derinden üzen acı olayın açıklığa kavuşması için Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 1 Cumhuriyet başsavcıvekili ile 3 Cumhuriyet savcısı daha görevlendirilmiştir. Narin kızımızla ilgili otopsi işlemi devam etmektedir. Soruşturmanın bu aşamasında 21 şüphelinin gözaltına alınması talimatı verilmiştir. Narin evladımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.