Narin soruşturmasının seyri değişti!

Narin Güran cinayetinde yeni gelişme yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 11:06
Kaynak: HABER MERKEZİ
Narin soruşturmasının seyri değişti!

 Sözcü TV’nin haberine göre; Tavşantepe Köyü'ne komşu olan Gönenli Köyü ile Çarıklı beldesinde itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın birinci derece yakınları, akrabaları ile oğlunun evine baskın düzenlendi.

Aramada, jandarma bazı dijital materyaller ile delil niteliği taşıyabilecek şüpheli görülen bazı eşyalara incelenmek üzere savcılığın talimatıyla ele geçirdi.

Dosyada yer alan bilgide Narin’in kaybolduğu gün ve saatte köyde ikamet etmediği ve hiçbir işi olmadığı halde Nevzat Bahtiyar’ın ağabeyi A.B’nin köyde bulunduğu belirtildi.

Dere yatağında aracı 50 dakika boyunca sabit

Nevzat Bahtiyar’ın olay günü saat 15.40 ile 16.30 arasında dere yatağında aracı 50 dakika boyunca sabit park halinde görüldüğü şahin gözü kamerasına yansımıştı.

Cesedi gömdükten sonra Çarıklı beldesi istikametine doğru stabilize yoldan seyir halinde devam ederek aynı gün bu beldede ikamet eden oğlunun evine gittiği belirlenmişti.

NE OLMUŞTU?

8 yaşındaki Narin Güran, Diyarbakır’ın Bağlar İlçesinin Tavşantepe Köyü'nde 21 Ağustos günü kaybolmuştu. 19 gün sonra cesedi köye 2 kilometre uzaklıktaki dere yatağında bulunan Narin soruşturması devam ediyor. Düzenlenen operasyonda Nevzat Bahtiyar'ın da aralarında bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.