Ortada alınmış bir seçim kararı yok!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Gazeteci Şaban Sevinç’e tepki gösterdi: “Bu ülkede yoksulluk, adaletsizlik, yolsuzluk diz boyuyken ısrarla kamuoyunu bu gündemle meşgul etmek halkımıza ve bu ülkeye yapılan en büyük kötülüktür.”

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2024 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2024 14:58
Muhabir: SULTAN GÜMÜŞ KAYA
Ortada alınmış bir seçim kararı yok!

Gazeteci Şaban Sevinç, ‘CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, yardımcısı ise Mansur Yavaş’ diyerek bazı iddialarda bulunmuştu. Bu sözlere tepki gösteren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, “Sayın Şaban Sevinç’e tavsiyem, Cumhurbaşkanı ve Yardımcısını 128 milletvekilinden oluşan Cumhuriyet Halk Partisi Parlamento Grubu adına belirleme işi bittiyse 1 Ekim’den sonra da mecliste bizim adımıza yasama faaliyetlerine katılması olacaktır” dedi.

BU ÜLKEYE YAPILAN EN BÜYÜK KÖTÜLÜK

X üzerinden paylaşım yapan Kılıç, şunları kaydetti:

“Bu ülkedeki her türlü hukuksuzluğun karşısında olduğumuz gibi, Sayın Ekrem İmamoğlu’na yapılacak hukuksuzluğun da tam karşısında ve O’nun buna karşı mücadelesinde tam yanında olduğumuzdan kimsenin şüphesi olmasın. Yargı eliyle millet iradesini yok saymanın elbet bir karşılığı olacaktır. 100 yıllık Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurulları belli, örgütü belli, milletvekilleri belli ve cumhurbaşkanı adayının nasıl belirleneceği yasada açık bir şekilde yazıyor. Ortada alınmış bir seçim kararı da yok. Ancak birileri sürekli CHP’nin cumhurbaşkanı adayının kim olacağına televizyon ekranlarında karar veriyor. Sayın Şaban Sevinç’e tavsiyem, Cumhurbaşkanı ve Yardımcısını 128 milletvekilinden oluşan Cumhuriyet Halk Partisi Parlamento Grubu adına belirleme işi bittiyse 1 Ekim’den sonra da mecliste bizim adımıza yasama faaliyetlerine katılması olacaktır. İlk kanun teklifi de ‘Siyasi Ahlak Yasası’ olsun. Bu ülkede yoksulluk, adaletsizlik, yolsuzluk diz boyuyken ısrarla kamuoyunu bu gündemle meşgul etmek halkımıza ve bu ülkeye yapılan en büyük kötülüktür. Yazık etmeyin insanların emeğine, mücadelesine ve bu ülkeye…”

Kaynak: SULTAN GÜMÜŞ KAYA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.