Osimhen’in yüzüne ne oldu? Victor Osimhen niye maske takıyor?

Galatasaray’ın yıldız transferi Victor Osimhen’in maç esnasında taktığı maske sosyal medyada gündem oldu. Osimhen neden maske takıyor? Yıldız futbolcu sebebini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2024 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2024 10:11
Kaynak: HABER MERKEZİ
Osimhen’in yüzüne ne oldu? Victor Osimhen niye maske takıyor?

Dünyanın en değerli forvetleri arasında yer alan Afrikalı futbolcu Victor Osimhen, 2024-2025 sezonu için Galatasaray’a kiralanarak kadroya dahil oldu. Osimhen, 33 yıldır şampiyonluğa hasret olan Napoli’yi 2022-2023 sezonunda galibiyetle buluşturan isimler arasında yer alıyor. Bununla birlikte Serie A’da 26 gol atarak gol krallığı yaşadı. Osimhen’in son zamanlarda futbol performansı kadar yüzüne taktığı maske de çok konuşuluyor. Osimhen’in maçlara maskesiz çıkmıyor oluşu taraftarları merakta bırakıyor. Peki Victor Osimhen neden maske takıyor? Futbolcudan bu sorunun yanıtı geldi. İşte detaylar…

OSİMHEN’İN YÜZÜNE NE OLDU?

Gol krallığı yaşayan Victor Osimhen’in 2021 yılından bu yana maçlara çıktığı sırada yüzüne taktığı maske gündem oldu. Osimhen’in yüzüne ne oldu? Futbolseverler bu sorunun yanıtını araştırıyor. Osimhen, 2021 yılından bu yana maçlarda neden maske taktığının yanıtını açıkladı. Osimhen, “Kariyerimin geri kalanında maske takmak zorundayım” dedi.

2021 yılında Napoli ile Inter arasında gerçekleşen müsabakada Nijeryalı oyuncu Osimhen, rakibin defans oyuncusu Skriniar ile maç sırasında çarpıştı ve yüzündeki ciddi sakatlıklar nedeniyle ameliyata alındı. O sakatlığın ardından bu yana ünlü futbolcu, maç esnasında karbon fiber maske takıyor. Maskenin amacının yüzünü olası darbelerden korumak olduğunu açıklayan Osimhen, "Kariyerimin geri kalanında maske takmak zorundayım çünkü çenemde ve yüzümde vidalar var. Cagliari'ye karşı oynadığımız son maçta topa kafa attığımda yüzümden kan aktı. Maske takılıyken bile kan vardı. Bu yüzden maske kullanmadan oynamak benim için gerçekten tehlikeli.” şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.