TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özgür Özel’in kardeşinden İzmir’deki su zammına tepki

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in kardeşi Barış Özel İzmir’de su ücretlerine yapılan zamma “Böyle mi yöneteceksiniz İzmir’i” diyerek tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2024 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2024 12:03
Kaynak: BERKAY ERDEN
Özgür Özel’in kardeşinden İzmir’deki su zammına tepki

Muhabir-Berkay Erden / Başkan Cemil Tugay’ın adaylık sürecinde seçim vaadi olarak sunduğu su indirimini hayata geçirmemesi ve ardından suya zam yapması tepki çekmeye devam ediyor. Tepkisini dile getiren isimlerden biri olan Özgür Özel’in kardeşi Barış Özel Cemil Tugay’a altın madeni üzerinden yüklendi. Yaptığı açıklamada Özel, “İzmir'de suya indirim sözü seçim vaadi olarak verilmişken, seçim sonrası elektrik zammından bile yüksek zam yapılıyor. Türkiye'nin en pahalı suyuna katmerli zam resmen. Böyle mi yöneteceksiniz İzmir'i? Yazıktır bu halka!” ifadelerini kullandı.

efem cukuru

ÜÇ BEŞ KİŞİ PARA KAZANSIN DİYE

Yaptığı açıklamada altın madeni nedeniyle yapılamayan Güzelbahçe Çamlı Barajı’nın yapılsaydı İzmir’in suya ulaşımını kolaylaştıracağını söyleyen Barış Özel açıklamasının devamında; “Üç beş kişi para kazansın diye halk pahalı suya mahkum. Hiçbir başkan da artık Efemçukuru'na karşı mücadele etmiyor. Oysa Konak Meydanı'na kuş uçuşu 20 kilometre olan Efemçukuru Altın Madeni olmasa, Güzelbahçe Çamlı barajı yapılabilecek, Gördes'ten(120 kilometre) su getirmeye gerek kalmayacaktı ki Gördes'in de dibi çatlak çıktı, İzmir'e su hemen hemen gelmediği gibi bir de 10 milyonlarca dolarlık arıtma  tesisi yapıldı Bornova'da ama kullanılmıyor 11 yıldır sanıyorum.” ifadelerini kullandı.

barıs özel
 

Kaynak: BERKAY ERDEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.