Özgür Özel: Mesut Başkan, çok acar bir başkan

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya'da Kepez Belediyesi'ni ziyaret etti. Özel, teleferik davasıyla ilgili açıklamalarda bulunarak, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün tutuklanmasını eleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 23:30
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 23:41
Kaynak: İHA
Özgür Özel: Mesut Başkan, çok acar bir başkan

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kepez Belediyesi'ni ziyaret etti.

Özel, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ve CHP heyeti tarafından belediye binası önünde karşılandı. Özel, belediye meydanında toplanan Antalyalılara balkondan seslenerek, "Mesut Başkana, örgütüme ve ailesine sözüm vardı. O sözü bugün tutmaya geldim” diyerek, "Mesut Başkan, sözünü tuttu. Siz sözünüzü tuttunuz. Miting yaptık, zaten böyle bir sonuç alacağımız belliydi. Ama bu birilerinin ağırına gitti. O birileri Mesut Başkanı, cezalandırmak için, hepimizin kahrolduğu, çok üzüldüğü, bir vatandaşımızı kaybettiğimiz, bütün Türkiye'nin yüreğinin ağzına geldiği teleferik kazasından olaydan aylar önce görevi bıraktığı halde, ondan sonra defalarca bakım ve kontrol yapıldığı halde, kendisinin bir sorumluluğu olmadığı halde, bırakın sorumlu tutmayı aldılar, tutukladılar ve Türkiye'ye sanki Mesut Başkan, suçluymuş gibi bir izlenim bıraktılar. Mesut Başkanın, en kıymetli 2 ayını elinden aldılar. Bizim 3 ayda Mesut Başkan'dan bir beklentimiz yoktu. Ben onun çayını içmeye, yanınızdayız demeye gelene kadar 3 tane projeyi bitirmiş, 27 tane temel atma hazırlamış. Gerçekten bu Mesut Başkan, çok acar bir başkan“ dedi.           

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, balkon konuşmasının ardından Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün makamında, belediye meclis üyeleri, CHP il ve ilçe örgütleri ile bir araya geldi.   

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.