Polis katilinin ifadesi ortayı çıktı!

İstanbul'da Polis Memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden saldırgan Yunus Emre Geçti'nin ifadesi ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 16:22
Kaynak: HABER MERKEZİ
Polis katilinin ifadesi ortayı çıktı!

İstanbul'da Polis Memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden saldırgan Yunus Emre Geçti'nin ifadesi ortaya çıktı.

Polis katili şunları söyledi:

"Ben 5 ay öncesine kadar uyuşturucu madde kullanıyordum. Daha öncesinde bonzai ve esrar içiyordum. Beni Dudullu karakoluna polisler götürdü. Ben Ihlamurkuyu mahallesinde sokakta oturuyordum. Sonra karakola gittik. Hırsızlık konusu ile ilgili bize teşhis yaptırdılar. Yanımda Doğukan Ayvaz Ömür isimli arkadaşım vardı. İfadelerimizi aldılar. Sonra polisler bana bekleyeceksin dediler. Annem, babam, dedem ve anneannem geldi. Ben sonra annemin çığlık sesini duydum. Karakolun duvarından atladım. Atlayınca babamı gördüm. Babam beni görünce kaçtı.

Ben oradan anneme yardım etmek için çıktım. İfademiz alındığı için ben kaçtım zannetmedim. Eve doğru normal minibüs ile gittim. Eski vergi dairesi üzerinde hasımlarıma denk geldim. Bana saldırdılar. Enes Polat, Eray Polat. Ahmet Polat. Azat Polat’dı. Bana saldırıp cebimden telefon ve paramı aldılar.

"SUÇLAMAYI KABUL ETMİYORUM"

Beni gasp ettiler. Elanur isimli kızla çıkıyorum. Bu şahısların kız kardeşidir. O esnada oraya sivil araba gelmiş. Ben bu şahıslardan dayak yerken yerde silah gördüm. Sol kolumdan mermi yedim. Annemin vuruldum diye çığlığını duydum. Orada bir Varil vardı oradan silahın ucunu gördüm.

Onların polis olduğunu görmedim. Sivil araçla gelmişlerdi. Üzerinde üniforma olduğunu sonra kameralardan izleyince fark ettim. O varile doğru 2 el ateş ettim. Silahı orada bıraktım evime doğru yürüdüm. Sonra beni bekçiler gördü. Onlara teslim oldum.Ben karşımda kadın olduğunun da farkına varmadım. Diğer yaralıları da ben yaralamadım. Ben kimseden silah almadım. Yerde gördüm. Suçlamayı kabul etmiyorum. Kasten suç işlemedim. Tutuksuz yargılanmama karar verilsin”

ADLİYE KORİDORLARINDA DİKKAT ÇEKEN SÖZÜ

Polis katili adliye koridorlarında, "Nereye götürüyorsunuz, serbestim" diye bağırdı. 

Yunus Emre Geçti, bir muhabirin "Gencecik bir polis memurunu şehit ettin, pişman mısın?" sorusuna da "Öyle bir şey yok bana saldırdılar" yanıtını verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.