Prof. Dr. Naci Görür: Oturduğunuz yerlerin deprem dirençli hale getirilmesini talep edin!

Çok sayıda çocuğun çeşitli nedenlerle cinayete kurban gittiğini ve birçok kişinin sorumsuzluğundan ötürü depremde öldüğünü, kaybolduğunu ifade eden Prof. Dr. Naci Görür, “Çocuğunuzun can güvenliği için oturduğunuz yerlerin deprem dirençli hale getirilmesini talep edin!” dedi  

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 12:36
Muhabir: SULTAN GÜMÜŞ KAYA
Prof. Dr. Naci Görür: Oturduğunuz yerlerin deprem dirençli hale getirilmesini talep edin!

6 Şubat Kahramanmaraş Depremi öncesinde ve sonrasında yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Prof. Dr. Naci Görür, cansız bedeni bulunan Narin Güran üzerinden bir paylaşım yaptı.

Prof. Dr. Görür, X platformunda şu ifadelere yer verdi:

“Bir müddet önce Narin cinayeti hakkında niye böyle günlerce ayrıntılı olarak konuştuğumuzu sormuş, bu ülkede çok sayıda çocuğun çeşitli nedenlerle cinayete kurban gittiğini ve çoğumuzun sorumsuzluğundan ötürü depremde öldüğünü ve kaybolduğunu ima etmiştim. O zaman hiç bu kadar konuşmamış, meseleyi irdelememiştik. Bunu söylerken Narin olayına yeterince üzülmediğimden değil, bu çelişkiyi anlamadığımdandı. Şimdi Ahmet Hakan’dan öğreniyorum: Haber kanallarının istisnasız tümü, Narin olayını yorumlama, irdeleme, speküle etme çılgınlığına son verecekmiş. Şimdi amacımı sizlere tekrar sunabilirim: Çoluk çocuğunuzun can güvenliği için oturduğunuz yerlerin deprem dirençli hale getirilmesini talep edin!”

Kaynak: SULTAN GÜMÜŞ KAYA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.