TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şavkar Spor Kulübü’nün sporcuları olimpiyat yolcusu

Ülkemizi Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda temsil edecek olan milli sporcularımız için İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi ile Şavkar Spor Kulübü lansman düzenledi

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 14:54
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Şavkar Spor Kulübü’nün sporcuları olimpiyat yolcusu

İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi, Olimpik branşlar Sağlık Sponsorluğunu üstlenmeye devam ediyor. Milli sporculara destek veren Medical Point ile Şavkar Spor Kulübü birlikte basın lansmanı düzenledi. Lansmanda; Şavkar Cimnastik Spor Kulübü sporcularından Adem Asil, Ahmet Önder, İbrahim Çolak yer aldı. İzmir Gençlik Ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Sporcu Yetiştirme Daire Başkanı Selçuk Çebi, Medical Point Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysi Kubba, Şavkar Cimnastik Spor Kulübü Başkanı İsmail Göktekin katılım gösterdi. Türkiye’nin önde gelen Cimnastik spor kulüplerinden biri olan Şavkar Cimnastik Kulübü, 2024 Paris Olimpiyatları’nda 3 sporcu göndermenin gururunu yaşıyor. Şavkar Kulüp Başkanı İsmail Göktekin, art arda 2 Olimpiyat Oyunlarına cimnastikte sporcu göndermekten gurur duyduklarını, genç sporculara cimnastik dalında ilham olduklarını belirtti.

DOSTLUĞUMUZ DEVAM EDİYOR

Sporcuları desteklediklerini ve her zaman yanında olduklarını belirten Medical Point Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysi Kubba,” Bugün bizler için önemli bir gün Paris 2024 olimpiyatlarına yolcu edeceğimiz Şavkar ailesinin değerli milli sporcularını birlikte yine Bakanlığımızın daire başkanı Gençlik Spor İl Müdürüyle olmaktan dolayı mutluyuz… Medical Point ailesi olarak Şavkar ailesiyle kalıcı bir iş birliği alt yapımız ve dostluğumuz devam ediyor. Milli sporcularımızın ve sporcu sağlığı yönünden desteklenmesi noktasında çok önemli bir iş birliği içerisindeyiz.  Bu iş birliğinin somut bir göstergesi olarak olimpiyatlara seçilen milli sporcularımızla birlikte kurum olarak yanlarında olduğumuzu, Şavkar Kulübü’nün değerli yöneticilerine göstermiş oldukları gayretten dolayı teşekkür ederim” diye konuştu. 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’na üç sporcu ile gideceklerini vurgulayan Şavkar Spor Kulübü Başkanı İsmail Göktekin,” Olimpiyatlara katılmak, madalya almak her kulübün ve her milli sporcunun hayalidir…. 2020 Tokyo olimpiyatlarında dört sporcuyla katılım gösterdik. 2024 Paris Olimpiyatlarında Şavkar Spor Kulübü olarak üç sporcuyla katılıyoruz. Türkiye’de olimpiyatlara sporcu gönderen kulüpler sıralamasında 7. sıradayız… Gençlik Ve Spor Bakanlığı, İl Müdürlüğü ve Federasyonumuzun desteği ile buradayız” dedi.

ÜLKEMİZ ADINA ONUR VE GURUR VERİCİ

Milli sporcuların olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil edeceklerini söyleyen Sporcu Yetiştirme Daire Başkanı Selçuk Çebi,” Bize bu ortamı sağlayan Medical Point’e teşekkür ederiz. Yönetim kuruluna ve tüm hastane çalışanlarına ayrıca teşekkür ederiz. Şavkar Spor Kulübü, birçok başarıya imza atan güçlü kulübümüzdür…  Bizim görevimiz daire başkanı olarak olimpiyatlara katılacak olan milli sporcularımızı Fransa’yla koordinesini sağlamak ve takiplerini yapmaktır” şeklinde konuştu. Milli sporcuların her zaman yanında olduklarını belirten İzmir Gençlik Ve Spor İl Müdürü Murat Eskici,” Medical Point ve ekibi sporcularımızın daha iyi yerlerde olabilmesi için sponsorluk anlaşması yaparak takımımızı destekliyor. İl Müdürlüğümüz gençlerimizin sportif eğitiminin devam etmesi için faaliyetlerini sürdürüyor…  İnanıyorum sadece cimnastik branşlarında değil her branşta daha fazla sporcuyu İzmir’de yetiştirmek ve Medical Point’e daha fazla sponsorluk katkı sağlama imkanı sunacağımızı umuyoruz. Spor kulüplerimizin en iyi şekilde temsil edilmesi ülkemiz adına onur ve gurur vericidir... Sporcularımızım antrenmanlarında destek veren ailelere emek verdikleri için teşekkür ederiz. İlerleyen süreçte inanıyorum ki; ülkemizin onuru ve gururu olacak olan sporcularımızın olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil edeceklerini biliyorum” diye konuştu.  

SPORCULARA İLHAM OLDUK

Elde ettiği başarılarla sporculara örnek teşkil eden milli sporcu İbrahim Çolak,” Şavkar Cimnastik Spor Kulübü olarak en büyük hedeflerinden birisi olimpiyatlara katılmak ve olimpiyat madalyası kazanmak…  Buraya kadar birçok hedefimizi gerçekleştirdik. Bizler bu işe yıllarımızı verdik, saatlerce antrenman yapıyoruz, ailelerimize ve antrenörlerimize bu süreçte yanımızda olduğu için desteklerini esirgemediği için teşekkür ederiz. Elde ettiğimiz başarılarla birçok sporcuya ilham kaynağı olduk. Artık hiç kimse kazandığımız başarılara imkansız diye bakmıyor. Geldiğimiz noktada madalya alma hedefini konuşuyoruz. Takım olarak çok iyi bir seviyedeyiz… Tüm branşalar da olduğu gibi tecrübeli bir sporcu olmak çok önemlidir. 2020 Tokyo Olimpiyatlarında hiçbir tecrübemiz yoktu. Orada biz tecrübe edindik ben inanıyorum o tecrübelerle çalışmalarımızı birleştirerek daha iyi başarılara imza atacağız. Medical Point, Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Federasyonumuz, İl Müdürümüze teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

YENİ BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

2024 Paris Olimpiyat Oyunları’ndan önce tecrübeli olduklarını belirten milli sporcu Ahmet Önder,” Ülkemizde cimnastiğin gelişiminde Şavkar Spor Kulübü’nün öncü olması bizleri gururlandırıyor. Kulüp Başkanımız İsmail Göktekin, bir zamanlar antrenörlüğümüzü yapıyordu. Bize sağladığı destek ve emek için teşekkür ediyorum. Arka planda büyük fedakarlıklar var. Ailelerimiz antrenörlerimiz, öğretmenlerimiz  zor süreçlerle bu yolları geçtik… Ne olursa olsun hiçbir zaman yılmadık, pes etmeden yolumuza devam ettik. En büyük misyonlarımızdan biri gençlere örnek olup yol göstermektir. Biz spora ilk başladığımızda, önümüzde cimnastik branşında çok örnek olmadığı için antrenörlerimiz ilham kaynağı oldu. Biz bir ilki başardık, cimnastikte alınan çoğu başarı tarihte bir ilk oldu. Paris 2024 Olimpiyatları bizim 2. Olimpiyatımız olacak…  Şuan giderken tecrübeliyiz nasıl hazırlanmamız gerektiğini biliyoruz. Ve inanıyorum ki Türk cimnastiği adına yeni başarılar olacak cimastik branşı her geçen gün ülkemizde büyüyor ve bu büyümenin içinde yer almak gerçekten mutlu ediyor” dedi. Olimpiyatlarda yer almanın her sporcunun hayali olduğunu söyleyen milli sporcu Adem Asil,” Olimpiyatlara gitmek her sporcunun en büyük hayalidir… Ben bu hedefi gerçekleştirmek için buraya geldim. Tokyo olimpiyatlarını gerçekleştirdim ve Paris olimpiyatlarında desteklerini esirgemeyen Şavkar ailesi, Medical Point ve Bakanlığımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.