Skoda CEO'su Ahmet Yüce kimdir? Ahmet Yüce nereli, serveti ne kadar?

Skoda CEO'su Ahmet Yüce, çalışanlarına sağladığı 29 maaş bayram ikramiyesi ile gündeme geldi. Peki, Ahmet Yüce kimdir? Ahmet Yüce nereli, serveti ne kadar?

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2024 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2024 11:49
Kaynak: HABER MERKEZİ
Skoda CEO'su Ahmet Yüce kimdir? Ahmet Yüce nereli, serveti ne kadar?

Ahmet Yüce, Skoda'nın Türkiye distribütörü Yüce Otomotiv'in sahibi olarak bilinir. İşçilere yönelik 29 maaşlık bayram ikramiyesiyle dikkat çeken Ahmet Yüce, 15 yıldır ikramiyeleriyle çalışanlarını ödüllendirmekte. Yıllardır yüksek miktarlarda ikramiyeler veren Skoda CEO Ahmet Yüce gündemde yerini aldı.

Arama motorlarında Ahmet Yüce serveti ne kadar, Ahmet Yüce kimdir? gibi birçok soru aratılmaya başladı. İşte Ahmet Yüce hakkında merak edilenler…

ahmet yüce

AHMET YÜCE KİMDİR?

Yüce Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, 1957 yılında İstanbul'da doğdu. Galatasaray Lisesi'nden 1977 yılında mezun olan Yüce, kariyerine 1977'den itibaren Orhan R. Yüce ile birlikte otomotiv sektöründe çalışarak başladı. İlk olarak Alfa Romeo markasının yedek parça tedarikini sağlayan Attila Ahmet Yüce, daha sonra Alfa Romeo'nun Türkiye distribütörlüğünde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev aldı.

Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin 1987 yılında kuruluşunda rol alan Yüce, aynı zamanda Erya Otomotiv A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yüce Motor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini üstlendi. Ayrıca, Yüce Auto A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirilen Ahmet Yüce, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu ve Büyük Kulüp üyeliklerini sürdürmektedir. Fransızca bilen Ahmet Yüce'nin, Ali Yüce adında bir oğlu bulunmaktadır.

AHMET YÜCE NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

1957 doğumlu Ahmet Yüce, 2024 yılında 64 yaşındadır. Yüce, İstanbul doğumludur.

AHMET YÜCE SERVETİ NE KADAR?

15 yıldır çalışanlarına ikramiyeler ile ödüllendiren Ahmet Yüce serveti merak ediliyor. Ahmet Yüce’nin serveti, tahmini olarak 650 milyon dolar olarak biliniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.