Sur cinayetinde Kukla isimli kitap detayı: İkbal Uzuner cinayetiyle bağlantısı var mı?

İstanbul’da iki genç kızı vahşice öldüren ve ardından surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik’in evinde bulunan ‘Kukla’ isimli kitap dikkat çekti. Kitabın konusunun, işlediği cinayetle benzerliği akılları karıştırdı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 14:15
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sur cinayetinde Kukla isimli kitap detayı: İkbal Uzuner cinayetiyle bağlantısı var mı?

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde yarım saat arayla iki genç kızı canice katleden Semih Çelik, surlardan atlayarak intihar etmişti. 19 yaşındaki kasap olduğu bilinen Semih Çelik, önce kendi evinde sevgilisi Ayşenur Halil’i, yarım saat sonra ise Fatih Edirnekapı Surlarında yıllardır takıntılı olduğu İkbal Uzuner’i parçalayarak öldürdü. Ardından surlardan atlayarak yaşamına son verdi.

semih celij

ODASINDAN GÖRÜNTÜLER PAYLAŞILDI

Vahşi cinayetin ardından Çelik’in odasından birtakım görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Bir yılda 5 kez akıl hastanesine gittiği tespit edilen ve akli dengesinin yerinde olmadığı bilinen Çelik’in odasından paylaşılan fotoğraflarda hac işaretlerine, kanatlarını açmış kadın tablosuna, bıçağa ve bazı kitaplara rastlandı. Kitaplığındaki kitaplardan bir tanesi ise konusu itibariyle dikkat çekti.

kukla

KUKLA KİTABI DİKKAT ÇEKTİ

Semih Çelik’in kitaplığında yer alan Daniel Cole'un Kukla isimli kitabı, işlenen cinayetlerle benzerliği düşünüldüğünde akılları karıştırdı. Kitabın konusu incelendiğinde, Semih Çelik’in bu kitabın etkisi altında kaldığı veya bu kitaptan ilham aldığı düşünülüyor. Kukla isimli kitabın konusu ise şu şekildedir:

“Altı kurbanın bedenlerinden farklı parçalar kesip, bunları birbirine dikerek dehşet verici bir ceset oluşturan bir seri katil, ülkede büyük bir infial yaratır. Basın bu korkunç bedene "Kukla" adını takar. Kısa bir süre sonra ise olayları daha da derinleştiren bir haber duyulur.

Katil, altı kişilik bir ölüm listesi hazırlamış, her birini ne zaman öldüreceğini yazmıştır. Üstelik, vakayı araştıran Dedektif William Fawkes’un adı da bu listede, son sırada yer almaktadır.”

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.