TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekirdağ'da hortum paniği: Malkara'daki kamp alanı yerle bir oldu

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde meydana gelen sağanak yağış ve hortum, Elmalı Mahallesi'nde büyük hasara yol açtı. Akşam saatlerinde aniden başlayan sağanak yağışın ardından çıkan hortum, Kartal Tepe mevkiindeki özel bir kamp alanını harabeye çevirdi

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 23:22
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 23:22
Kaynak: İHA
Tekirdağ'da hortum paniği: Malkara'daki kamp alanı yerle bir oldu

Hortum, kamp alanındaki 3 kamelya, 24 metrekarelik bir çadır, 6 güneş paneli ve elektrik direklerine ciddi hasar verdi. Hasarın boyutu, fırtınanın dinmesinin ardından ortaya çıktı ve yaklaşık 1 milyon TL'lik zarar meydana geldiği öğrenildi.

Kamp işletmecisi Hasan Akçay, yaşanan korku dolu anları şöyle anlattı: "24 metrekarelik çadırın içerisindeydim. Eşimin seslenmesiyle eve doğru gittim. Eve vardığımda ise büyük bir afet meydana geldi. Allah bizi korudu, 5 dakika ile hayatta kaldım. Evin penceresinden baktığımda, 5 dakika önce içerisinde olduğum çadırın ve hemen ardından kamelyanın uçtuğunu gördüm. Eşimle birlikte büyük bir korku yaşadık. Bu yaşıma kadar böyle bir afet görmedim. Afet bittikten sonra büyüklüğünü dışarıya çıktığımda anladım. Çadırın, kamelyanın, bulaşık yıkama yerinin çatısı üzerinde bulunan güneş panellerinin çilek tarlasına uçtuğunu gördüm. Yaklaşık 1 milyon TL'lik zararımız var. Her şey berbat olmuş ama yine de çadırın içerisinde olmadığıma şükrediyorum."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.