Temizlik videoları ile ünlü olan Cem Özkök kimdir?

Cem Özkök, kendi markası olan lavanta yağıyla ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımı nedeniyle Ticaret Bakanlığı tarafından "gizli reklam" yaptığı gerekçesiyle 500.000 TL para cezasına çarptırıldı. Sosyal medya paylaşımları ve katıldığı programlar sayesinde adından sıkça söz ettiren Cem Özkök kimdir? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2024 20:00
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2024 20:00
Kaynak: HABER MERKEZİ
Temizlik videoları ile ünlü olan Cem Özkök kimdir?

Cem Özkök, kendi markası olan lavanta yağıyla ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımı nedeniyle Ticaret Bakanlığı tarafından "gizli reklam" yaptığı gerekçesiyle 500.000 TL para cezasına çarptırıldı. Sosyal medya paylaşımları ve katıldığı programlar sayesinde adından sıkça söz ettiren Cem Özkök kimdir? 

Cem Özkök kimdir? 

Cem Özkök sosyal medyada çektiği temizlik videoları ile ünlü olmuş bir dijital içerik üreticisidir. Cem Özkök lavanta yağı kullanarak yaptığı dip köşe temizlikle popülerlik kazanmıştır. Özellikle ev hanımları, kendisinin sıkı takipçisi haline gelmiştir.

Cem Özkök temizlik videolarının yanı sıra, sağlıklı beslenme ve fit yaşam formatında videolar da yayınlamaktadır. Sabah 5’te güne başlama, spor rutinleri, fit yemek ve tatlı tariflerini içeren videoları da bu kapsamda oldukça beğeni almaktadır.

Cem Özkök  sosyal medya üzerinden yayınladığı içerikler ve köşe yazılarıyla geniş bir takipçi kitlesi bulunmaktadır. Özkök, genellikle güncel konular ve toplumsal meseleler hakkında görüşlerini paylaşmaktadır. Instagram hesabında da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Özkök, takipçileriyle etkileşim halindedir.. Cem Özkök'ün Instagram hesabında 2 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.