Trabzon Havalimanı'nda ceset bulundu

Trabzon Havalimanı açıklarında bulunan denizdeki cesedin, Sürmene'de selde kaybolan işitme engelli bir vatandaşa ait olduğunun bilgisine ulaşıldı

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2024 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2024 18:27
Kaynak: İHA
Trabzon Havalimanı'nda ceset bulundu

Sürmene'nin Çavuşlu mahallesinde şiddetli yağışların ardından meydana gelen selde kaybolan 65 yaşındaki Ali Kemal Demir'i arama çalışmaları devam ederken, olay yerinin yaklaşık 35 kilometre uzağında Trabzon Havalimanı açıklarında bir erkek cesedi bulundu. Cesedin, ağaç parçaları ve çalılara takılı şekilde sahildeki vatandaşlar tarafından görülmesi üzerine, bölgeye Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi.

Ceset, otopsi ve kimlik tespiti için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yapılan incelemelerde, cesedin Demir'in çocukları tarafından teşhis edilmesiyle, Ali Kemal Demir'e ait olduğu kesinleşti.

Ne olmuştu?

Trabzon'da etkili olan şiddetli yağışlar Yomra, Arsin, Araklı ve Sürmene ilçelerinde sel, su baskınları ve heyelanlara sebep olmuştu.

Sürmene ilçesinin Çavuşlu mahallesinde ise Ali Kemal Demir isimli bir vatandaş selde zarar gören mahalle halkına yardım etmek için evden çıkmıştı fakat bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Demir'i bulmak için arama çalışmaları başlatılmıştı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.