Ünlü makeup artist Alp Kavasoğlu hayatını kaybetti

Ünlü makeup artist Alp Kavasoğlu'nun pankreas kanseri sebebiyle hayatını kaybettiği iddia edildi. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2024 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2024 17:43
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ünlü makeup artist Alp Kavasoğlu hayatını kaybetti

Türkiye bugün şok üstüne şok yaşadı. Kübra Aykut'un intihar haberinden sonra Ünlü makeup artist Alp Kavasoğlu'nun ölüm haberi gündeme bomba gibi düştü. Kavasoğlu'nun magazin yorumcusu Yağmur Çevik'in haberine göre pankreas kanseri sebebiyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Alp Kavasoğlu’nun ölüm haberini meslektaşı Makeup artist Fezi Altun duyurdu. Altıun sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, "Sevgili dostumuz Alp Kavasoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz." sözlerine yer verdi.

Ünlü Youtuber ve sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan Mutaf, makeup Kavasoğlu’nun ölümüyle ilgili resmi İnstagram hesabından paylaştığı hikayede, ''Benim canım arkadaşım, insan arkadaşını kaybetmesin yakın yaşındaki, hayat dolu, beraber güldüğü arkadaşını kaybetmesin. Aylardır her duamda sen vardın Alp'im her duamda, her dileğimde. Bir mucize olsun dedim hep olmadı. Bu hastalık sana dokunmamalıydı. Girdiğin her odayı aydınlatırdın sen kocaman boyunla, kocaman kahkahanla, şimdi gittiğin yerde ışıklar içinde uyu biz senden, dostluğundan, yeteneğinden mahrum kalacağız'' dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.