Yüksel Arslan, Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı

Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alarak teröristlerle aynı kareye girdiğini iddia etti

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2024 19:24
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2024 19:43
Kaynak: İHA
Yüksel Arslan, Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı

Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, sosyal medya hesabından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik sert eleştirilerde bulundu. Arslan, İmamoğlu'nu "Terör örgütleriyle, etnik bölücülerle, vatan hainleriyle aynı kareye giren" biri olarak nitelendirerek, Atatürk’ün hatırasına ihanet ettiğini iddia etti. İmamoğlu'nu "proje çocuk" olarak tanımlayan Arslan, eleştirilerini şöyle sürdürdü:

"Kurucu iradenin, Atatürk'ün ortaya koyduğu kuruluş ilkelerinin düşmanlarıyla el el olanlar, "Mustafa Kemal'in Askeri" olamaz. Terör örgütleriyle, etnik bölücülerle, vatan hainleriyle aynı kareye girenlerin, Atatürk'ün aziz hatırasına ve mücadelesine ihanet ettiği gün gibi ortada. "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" sözü mesuliyet sahibi ve inanmış insanların dilindeyse memleketin sorunlarına şifa olur. Siyasi kalpazanların ve hangi bayrağa selam durduğu belli olmayan kimliksizlerin ağzından çıkıyorsa, kirli niyetlerin üstü örtülmek isteniyordur."

Tek derdi kariyeri olana Mustafa Kemal'in Askeri denmez

Arslan, açıklamalarının devamında, "Devletimizin temeline, milletimizin varlığına yönelik saldırıların hedefine ulaşması için işbirlikçilik yapanlar, "Mustafa Kemal'in Askeri" değil düşmanıdır. Kariyer basamaklarını çıkmak için Avrupa başkentlerinde kapı aralayanlar, Türk'ün kudreti ve kuvvetinden başka irade tanımayan Atatürk'e bizim gözümüzle bakamazlar. Tek derdi kendi kariyeri ve ona çizilen rotada yürümek olana, "Proje Çocuk" denir, "Mustafa Kemal'in Askeri" denmez." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.