Zafer Partisi Bornova’da daha çok propaganda yapacak

Zafer Partisi Bornova İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen kongrenin ardından İlçe Başkanı olarak seçilen Oktay Korkmaz yaptığı açıklamada önümüzdeki süreçte Bornova’da vatandaşların sorunlarını dinleyip çare olmaya çalışacaklarını dile getirdi

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2024 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2024 11:12
Kaynak: MUHABİR BERKAY ERDEN
Zafer Partisi Bornova’da daha çok propaganda yapacak

Muhabir - Berkay Erden / Zafer Partisi Bornova İlçe Başkanlığı görevini Arman Mumcu’da devralan yeni Başkan Oktay Korkmaz, gerçekleşen ilçe kongresinin ardından açıklamalarda bulundu. Konuşmasına kendisinden ve Zafer Partisi’ne katılma sürecinden bahsederek başlayan Korkmaz, “10 yıl Jandarma Teşkilatı’nda görev yapmış bir asker kardeşiniz olarak karşınızda duruyorum. 10 yıl görevimi yaptıktan sonra mesleğimi kendi isteğimle bırakarak Sayın Genel Başkanımız Profesör Doktor Ümit Özdağ’ın davasına katkı sunmak amacıyla partiye katıldım ve Sayın İl Başkanımız Naşit Birgüvi’de sağ olsun destekleriyle bana yardımcı oldular bu konuda. Ekseriyetinde Sayın Arman Başkanımız bayrağı bana devretme konusunda geldi. Kendisine bu nazik davranışı için çok teşekkür ediyorum. Devir teslimler çok kıymetlidir. Umarım diğer il ve ilçelerimize de örnek teşkil eder” şeklinde ifadelerde bulundu.

Vatandaşlara teker teker dokunacaklar

Bornova’da gerçekleştirecekleri çalışmalardan bahseden İlçe Başkanı Korkmaz, vatandaşlarla yakın ilişki kurmanın öneminde bahsettiği açıklamalarını şu sözler ile bitirdi; “Bornova İlçe Başkanlığı yeni döneminde yapacağımız faaliyetlerden biraz bahsetmek istiyorum. Özellikle geçmiş olduğumuz bu seçim dönemlerinde şunu gördük; vatandaşlarımıza, yurttaşlarımıza dokundukça güzel tepkiler aldık ve bu tepkiler oya dönüştü. Özellikle Bornova nezdinde çok yüksek bir oy aldık. Bunda tabi Bornova İlçe Başkanlığı teşkilatının çok önemli bir payı var. O yüzden kendilerini buradan tebrik ediyorum. Biz de yeni yönetim olarak yapacağımız faaliyetler ile vatandaşlarımıza, mahallelerimize teker teker dokunarak; insanların dertlerini, sıkıntılarını gidermeye çalışarak, çare bulmaya çalışarak mücadele etmeye devam edeceğiz. Daha çok propaganda yapacağız ve Atatürk çizgisindeki Türk Milliyetçiliğinin kavramını bütün yurttaşlarımıza gösterene kadar anlatmaktan yorulmayacağız. Bu mücadelede yanımda olan kıymetli yeni ilçe yönetimim ve eski ilçe yönetiminden Arman başkanım sayesinde görevlerine devam eden arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Saygılarımla.”

Kaynak: MUHABİR BERKAY ERDEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.