#Benim Güzel Ailem

Benim Güzel Ailem haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Benim Güzel Ailem haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Benim Güzel Ailem'in 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Haber

Benim Güzel Ailem'in 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

TRT1'in yeni dizilerinden biri olan Benim Güzel Ailem, izleyicileri ile ekran başında buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Sadullah Çelen'in oturduğu, senaristliğini ise Baykut Baden'in üstlendiği Benim Güzel Ailem dizisi başarılı oyuncu kadrosu ve sunacağı sıcak bir aile tablosuyla izleyiciyi ekranlara kilitleyecek. BENİM GÜZEL AİLEM 16. BÖLÜMDE NE OLDU? Sina’yı savurarak evden atan Rasim, kargaşa sonrasında Canan’a gizli gizli eve görücü çağırdığı için kızar. Ferdi’nin derdi ise rol aldığı dizisinin yayın gecesinin mahvolmasıdır.  Rasim, evden çıkıp Sina ile konuşur. Sina, mahcup bir şekilde masum olduğunu söyler. Bu sırada evden çıkan Canan, Rasim’e öfkelenir. Rasim ise Sina’yı “Bu çocuk kızımızı gerçekten seviyor” diyerek savunur. Ve aklına kendi gençliği gelir… Eve dönen Rasim, ailece Ferdi’nin dizisini gözyaşlarıyla izler.   Canan, Rasim’e Adnan’ın yüklü miktardaki borcundan ve peşinde adamlar olduğundan bahseder. Rasim ise Adnan’a yardım edeceğini söyler. Adnan’ın anlattıklarıyla şok yaşayan Rasim, borcu ödemeyi tek bir şartla kabul eder.  Rasim’in şartı ne olacaktır? Bu arada reytinglerde dizisi birinci çıkan Ferdi, yakaladığı şöhretin keyfini sürmektedir. Mahmut, Sina’yı Damla’yı istemekte acele etmesi için ikna eder. Sina, haberi hemen Damla’ya verip “Seni yarın istemeye geleceğiz” der… Rasim ise evde güven oylaması yapar. Oylamadan Sina’ya onay çıkınca Canan evi terk eder. Sina, Damla’yı istemeye gelecek midir?  Adnan’ın borcu yüzünden eve “Gürdüz İnşaat” tabelası asılınca Rasim, elindeki malları satar. Sina ise gizlice alacaklıyı tehdit edip durumu kurtarır. Ancak Gürdüz, Sina’nın peşine çoktan adam takmıştır. Evde görücü telaşı yaşanırken Sina, başına geleceklerden habersiz kapıyı açar… Sina ne ile karşılaşacaktır? BENİM GÜZEL AİLEM 17.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? BENİM GÜZEL AİLEM 17.BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Üç Kız Kardeş 60. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Üç Kız Kardeş yeni bölüm ne zaman?

Benim Güzel Ailem'in 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Haber

Benim Güzel Ailem'in 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

TRT1'in yeni dizilerinden biri olan Benim Güzel Ailem, izleyicileri ile ekran başında buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Sadullah Çelen'in oturduğu, senaristliğini ise Baykut Baden'in üstlendiği Benim Güzel Ailem dizisi başarılı oyuncu kadrosu ve sunacağı sıcak bir aile tablosuyla izleyiciyi ekranlara kilitleyecek. BENİM GÜZEL AİLEM 15. BÖLÜMDE NE OLDU? Canan telefonunu açmayan Rasim’e sitem eder. Rasim küslüğü Canan’ın başlattığını eğer pes ederse kendisiyle konuşacağını söyler. Rasim Deniz’e tüm aileyi toplayıp geldiği için kızgındır. Deniz ise durumun öyle olmadığını ve yakalandığını söyler. Derya ve Öznur iş birliği yapar. Ferdi’ye tasarımlarını yaptığı diziden Derya’ya teklif geldiğini ve haremde gözde hasekilerden birini oynayacağını söyler. Ferdi benim menajerim figürasyona bakamaz diye isyan çıkarır. Adnan Canan’a dert yanar. Müteahhitle başının dertte olduğunu Rasim’e nasıl söyleyeceğini kara Kara düşünür. Rasim Sina’nın Damla’yı kaçırdığını düşünürken, Damla durumun tam tersi olduğunu söyler ve Sina’yı ben kaçırdım der. Bunun üzerine Rasim Damla’ya yıkıl karşımdan diyerek tepki gösterir. BENİM GÜZEL AİLEM 16.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? BENİM GÜZEL AİLEM 16.BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Üç Kız Kardeş 58. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Üç Kız Kardeş yeni bölüm ne zaman?

Benim Güzel Ailem'in 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Haber

Benim Güzel Ailem'in 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

TRT1'in yeni dizilerinden biri olan Benim Güzel Ailem, izleyicileri ile ekran başında buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Sadullah Çelen'in oturduğu, senaristliğini ise Baykut Baden'in üstlendiği Benim Güzel Ailem dizisi başarılı oyuncu kadrosu ve sunacağı sıcak bir aile tablosuyla izleyiciyi ekranlara kilitleyecek. BENİM GÜZEL AİLEM 14.BÖLÜMDE NELER OLDU? Sina, Mahmut'un ocağına düşmüştür ve yardım ister. Damla'ya aldığı hediyeyi verebilmek için Canan'ı kapı önünde lafa tutmasını, böylece kendisinin eve girip Damla'ya hediyesini vereceğini söyler. Ferdi, Nedim ve Kaan kendi içlerinde artık iyice Adnan'a güven duymaya başladıklarını konuşurken Rasim esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolur. Rasim nerededir? Adnan ablası Canan'a Rasim eniştesiyle arabulucu avukata gittiklerini hakkından vazgeçtiğini ve Rasim'in kendi elleriyle evrakları yırtıp attığını söyler. Canan mutluluktan havalara uçar. Adnan samimi midir? Melahat Canan'a, Mahmut ise Feryal'e Damla için görücü geleceğini söyler. Görücü gelecek mi? Damla ne yapacak? Feryal'in Oğuz'un her işine karışması Oğuz'u iyice bunaltır. Oğuz Feryal'den abisinin bebek konusunda ilk adımlarını atacağı haberini alır. BENİM GÜZEL AİLEM 15.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? Canan telefonunu açmayan Rasim’e sitem eder. Rasim küslüğü Canan’ın başlattığını eğer pes ederse kendisiyle konuşacağını söyler. Rasim Deniz’e tüm aileyi toplayıp geldiği için kızgındır. Deniz ise durumun öyle olmadığını ve yakalandığını söyler. Derya ve Öznur iş birliği yapar. Ferdi’ye tasarımlarını yaptığı diziden Derya’ya teklif geldiğini ve haremde gözde hasekilerden birini oynayacağını söyler. Ferdi benim menajerim figürasyona bakamaz diye isyan çıkarır. Adnan Canan’a dert yanar. Müteahhitle başının dertte olduğunu Rasim’e nasıl söyleyeceğini kara Kara düşünür. Rasim Sina’nın Damla’yı kaçırdığını düşünürken, Damla durumun tam tersi olduğunu söyler ve Sina’yı ben kaçırdım der. Bunun üzerine Rasim Damla’ya yıkıl karşımdan diyerek tepki gösterir. BENİM GÜZEL AİLEM 15.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? BENİM GÜZEL AİLEM 15.BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Üç Kız Kardeş 57. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Üç Kız Kardeş yeni bölüm ne zaman?

Benim Güzel Ailem dizisi fragmanı Haber

Benim Güzel Ailem dizisi fragmanı

Yayınlandığı haziran ayından bugüne izleyicileri ekran başına kilitleyen Benim Güzel Ailem dizisi, 2 saatlik bölümlerle her hafta yayın akışındaki yerini alıyor. Sevilen diziye dair tüm detayları sizin için derledik. Benim Güzel Ailem dizi konusu TRT ekranlarında yayınlanan Benim Güzel Ailem isimli dizi, 21 Haziran 2023 tarihinde Çarşamba günü yayınlanmaya başladı. Once Again isimli Güney Kore dizisinden uyarlanmış olan Benim Güzel Ailem, henüz sadece 10 bölüm yayınlandı. Dizi, İstanbul’un eski ve tarihi semtlerinden birinde yaşamlarını sürdüren Akyol Ailesinin hayatını anlatıyor. Başarılı reytingler elde etmesi sonucu TRT 1 yönetim kurulu ve dizinin yapımlarını beraberce aldığı kararla, 2023-2024 sezonu boyunca dizinin devam edeceği duyuruldu. Yapımcılığını Fabrika Yapım’ın üstlendiği dizinin türü ise kayıtlara aile ve romantik komedi olarak geçti. Benim Güzel Ailem hangi gün yayınlanıyor? TRT 1 ekranlarında seyircisi ile bulunan Benim Güzel Ailem, her hafta Çarşamba günleri ekranlarda kendine yer buluyor. Benim Güzel Ailem dizisi nerede çekiliyor? Sevilen dizi Benim Güzel Ailem, İstanbul’da çekiliyor. Ağırlıklı olarak Beşiktaş ve Galata’da çekimler yapılıyor. Benim Güzel Ailem kadrosu Ünlü simaların yer aldığı Benim Güzel Ailem dizisi, gerek senaryosu gerek de oyuncuların ortaya koydukları performans ile izleyicilerin beğenisini toplamayı başarıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen otururken, senaryosunu ise Baykut Badem üstleniyor. Dizinin oyuncu kadrosu ve üstlendikleri rollerin isimleri ise şu şekilde karşımıza çıkıyor: Erdal Özyağcılar – Rasim Onur Buldu – Ferdi Seray Gözler – Canan Melis Babadağ – Öznur Aycan Koptur – Deniz Nergis Kumbasar – Feryal Erdem Akakçe – Nedim Barış Yıldız – Kaan Meltem Pamirtan – Derya Serra Pirinç – Damla Toprak Can Adıgüzel – Sina Minüre Apaydın Ebrar Karabakan – Tuğçe Emre Akkuş Tolga Ortancıl Mina Sinenden Ahmet Hakan Ünal Halil İbrahim Kalaycıoğlu – Mahmut

Benim Güzel Ailem Ferdi kimdir? Onur Buldu kimdir? Haber

Benim Güzel Ailem Ferdi kimdir? Onur Buldu kimdir?

Benim Güzel Ailem dizisi ekran karşısında izleyici ile buluştu. Çarşamba akşamları yayınlanan Benim Güzel Ailem dizisi, üç farklı kuşağı bir araya getiriyor. Peki, Benim Güzel Ailem dizisinin oyuncuları kimler? İşte Benim Güzel Ailem konusu ve oyuncu kadrosu hakkında merak edilenler... "Once Again" isimli Güney Kore yapımı diziden uyarlama olan Benim Güzel Ailem dizisi ekran macerasına hızlı bir giriş yaparak izleyici ile buluştu. BENİM GÜZEL AİLEM OYUNCU KADROSU Erdal Özyağcılar ve Nergis Kumbasar gibi usta isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin oyuncuları arasında Seray Gözler, Onur Buldu, Melis Babadağ, Toprak Can Adıgüzel, Serra Pirinç de yer alıyor. FERDİ KARAKTERİNE KİM CAN VERİYOR? Peki dizide Ferdi karakterine can veren Onur Buldu kimdir? İşte Onur Buldu'nun kariyer basamakları... 4 Ağustos 1982 yılında İzmir'in Bergama ilçesinde doğan Onur Buldu Menemen'de büyüdü. Ailesi aslen Mazgirt, Tuncelilidir.[3] Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümünde eğitim aldı. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda bir süre görev aldı ve Keşanlı Ali Destanı oyununda oynadı. Daha sonra İstanbul'a yerleşen oyuncu, Organize İşler filmiyle profesyonel kariyerine adım atarak ünlü bir oyuncu olma serüvenine merhaba dedi.  Güldür Güldür adlı eğlence programında Bilal Koçyiğit karakteriyle 2022 yılına kadar rol alarak gönüllere taht kurdu. HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.