#Hudutsuz Sevda

Hudutsuz Sevda haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Hudutsuz Sevda haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkatleri üzerine çeken Hudutsuz Sevda hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Haber

Oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkatleri üzerine çeken Hudutsuz Sevda hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Ekrana geldiği ilk günden bu yana izleyicinin dikkatini üzerine çeken ve hem ana akımda hem de sosyal medyada büyük ilgi gören Hudutsuz Sevda hangi kanalda yayınlanıyor? Her bölümü on binlerce insan tarafından dikkatle izlenen ve fragmanlarıyla dahi ilgi odağı olan Hudutsuz Sevda dizisi hakkında merak edilenleri, haberimizin devamında sizin için derledik. Hudutsuz Sevda hangi kanalda yayınlanıyor? Hudutsuz Sevda dizisi, her hafta perşembe günü NOW TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Hudutsuz Sevda dizisi saat kaçta başlıyor? Hudutsuz Sevda dizisi, perşembe günleri saat 20.00’de yeni bölümüyle ekrana geliyor. Hudutsuz Sevda dizisi kaç dakika sürüyor? Hudutsuz Sevda dizisi, 125 dakikalık bölümlerle yayınlanıyor. Hudutsuz Sevda dizisi ilk bölümü ne zaman yayınlandı? Hudutsuz Sevda dizisi, 21 Eylül 2023 tarihinde ilk bölümüyle ekrana geldi. Hudutsuz Sevda dizisi konusu nedir? Küçük yaşta kan davası yüzünden babasını kaybeden ve İstanbul'a sürülen Halil İbrahim, 20 yıl sonra güçlü ve yakışıklı bir genç olarak memleketi Karadeniz'e geri döner. Burada sevgilisi Yasemin'le evlenip yeni bir hayat kurmayı umut etmektedir. Ancak kader başka planlar yapar. Halil İbrahim'in intikam arayışına girişmesiyle hayatı, Leto ailesinin Zeynep'iyle karşılaşmasıyla tamamen değişir. Hudutsuz Sevda dizisi oyuncuları Özgür Emre Yıldırım – Levent Kulpa       Çağla Irmak – Edanur Karaçamlı Hülya Gülşen – Sakine Çayırlı Hülya Şen – Zuhal Kulpa Alp Akar – Tuncay Leto Taha Bora Elkoca – Tamer Leto Yaren Yapıcı – Leyla Leto Cansın Şenel – Sema Canan Atalay – Ayşe Leto Tevfik Erman Kutlu – Şota Mazhar Alican Uğur – Osman Emre Bulut – Turan Haydar Şişman – Derviş Özlem Başkay – Fatma Berkay Akın – Muzaffer Sinem Yener Ekşioğlu – Merve Karaçamlı İhsan İlhan – Yusuf Karaçamlı Merve Honca – Elif Nezir Çınarlı – Yavuz Leto Mehmet Korhan Fırat – Jandarma Üsteğmen Oğuz Soykan        Taner Turan – Nesim Kulpa Metin Büktel – Dursun Leto Cemal Hünal – Yılmaz Kaya Marten Tülay Günal – Nergiz Leto Caner Kurtaran – Binbaşı Hayal Köseoğlu – Damla Leto Yağız Can Konyalı – Hakan Marten Cem Emüler – Mehmet Ali Sarp Esengül Aypek – Ceylan Melike Küçük – Sevda Kaan Turgut – Serkan Sedat Kalkavan – Davut

Hudutsuz Sevda 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Bu hafta neler olacak? Haber

Hudutsuz Sevda 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Bu hafta neler olacak?

Her Perşembe FOX TV ekranlarında yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisinin başrollerinde Denizcan Aktaş, Miray Daner ve Biran Damla Yılmaz oynuyor. Hudutsuz Sevda dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hudutsuz Sevda 5. bölüm fragmanı yayınlandı m? HUDUTSUZ SEVDA KONUSU NE? Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim, (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz’e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim’in hayatı Leto’lardan Zeynep’in (Miray Daner) çıkması ile tamamen değişecektir. HUDUTSUZ SEVDA 4. BÖLÜMDE NE OLDU? Halil İbrahim, Üsteğmen Oğuz’dan yerlerini Tarık Leto’ya kimin söylediğini öğrenir. Levent’in ona tüm zulmüne rağmen babası onu hala evlenmeye zorlayınca Zeynep, ağabeyinden medet umar. Fikret’in de elinden bir şey gelmeyince Zeynep, evlendirileceği gün Halil İbrahim’den kendisini kaçırmasını ister. Karşılığında Halil İbrahim’in intikamını alması için babasının katili Cevat’ı getirtecektir. Halil İbrahim hem intikamını alıp hem de Zeynep’i kurtarabilecek midir? HUDUTSUZ SEVDA 5. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI HUDUTSUZ SEVDA 5. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Aldatmak 42. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Hudutsuz Sevda 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Bu hafta neler olacak? Haber

Hudutsuz Sevda 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Bu hafta neler olacak?

Her Perşembe FOX TV ekranlarında yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisinin başrollerinde Denizcan Aktaş, Miray Daner ve Biran Damla Yılmaz oynuyor. Hudutsuz Sevda dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hudutsuz Sevda 4. bölüm fragmanı yayınlandı m? HUDUTSUZ SEVDA KONUSU NE Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim, (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz’e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim’in hayatı Leto’lardan Zeynep’in (Miray Daner) çıkması ile tamamen değişecektir. HUDUTSUZ SEVDA 3.BÖLÜMDE NE OLDU Zeynep ile yüzleşen Halil İbrahim, onun da yardımı ile Letolar’ı ve jandarmayı birbirine düşürüp kendine karşı açılan savaşı üç taraflı hale getirmeyi planlar. Letolar kendi dertlerinden Halil İbrahim’in peşini bırakmış gibi görünseler bile Üsteğmen Oğuz, Halil İbrahim’in ensesindedir. Halil İbrahim’in planı sayesinde Levent’ten kurtulabileceğine inanan Zeynep ise kendine daha derin bir kuyu kazdığının henüz farkında değildir. HUDUTSUZ SEVDA 4. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI HUDUTSUZ SEVDA 4. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Aldatmak 41. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.