#Kirli Sepeti

Kirli Sepeti haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Kirli Sepeti haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

NOW ekranlarının sevilen dizisi Kirli Sepeti’nde bu hafta neler olacak? İşte Kirli Sepeti yeni bölüm detayları Haber

NOW ekranlarının sevilen dizisi Kirli Sepeti’nde bu hafta neler olacak? İşte Kirli Sepeti yeni bölüm detayları

Başrollerini Cansu Tosun, Ceren Moray ve Ayça Bingöl’ün paylaştığı Kirli Sepeti dizisi, ekrana geldiği ilk günden bu yana adından söz ettirmeyi başarıyor. Güçlü kadrosunun yanı sıra konusuyla da dikkatleri üzerine çeken dizi, her hafta pazar günü yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Heyecanın dorukta yaşandığı Kirli Sepeti’nin yeni bölümünde neler yaşanacağı da bu nedenle sıklıkla araştırılıyor. Kirli Sepeti’nde bu hafta neler olacak? 24 Mart Pazar akşamı izleyiciyi neler bekliyor, birlikte inceleyelim. 24 Mart Pazar akşamı Kirli Sepeti’nde neler olacak? Her Pazar yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan Kirli Sepeti’nde bu hafta neler yaşanacağı merak konusu oldu. Hafta içi iki adet fragman yayınlayan dizi, sosyal medyada gündem oldu. Kirli Sepeti dizisinin yeni bölümünde yaşanacaklar, genel anlamıyla şu şekilde karşımıza çıkıyor: Aylin kasada bulunan paraları buluyor. Yüklü miktarda parayı yanına alarak gitmeye karar veriyor, ancak kapıyı açar açmaz karşısına Ayıköz çıkıyor. Aksiyon filmlerini aratmayan bir kaçma kovalama sahnesinin yaşandığı dizide, aracıyla önde giden Aylin’i, arka araçta yer alan Ayıköz ve Hayriye takip ediyor. Ancak Aylin, direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu, ciddi bir kaza yapıyor. Bu olayın sonucunda Ayıköz kaçarken, Hayriye paralar ve Aylin ile kalakalıyor… Dizinin ikinci fragmanı ise nikah masasından kalkan Medine ile başlıyor. Yaşadıkları sonucu baygınlık geçiren Medine, arkadaşlarından destek buluyor. Murat ile arası ciddi bir şekilde bozuluyor. Bu esnada Hayriye yaşanan her şeyin sonucunda, sebep olanlardan intikam alacağına dair kendisine söz veriyor…

Kirli Sepeti dizisi saat kaçta başlıyor? Hangi gün ve nerede yayınlanıyor? Haber

Kirli Sepeti dizisi saat kaçta başlıyor? Hangi gün ve nerede yayınlanıyor?

Heyecan, dram ve biraz da komedi! Geçtiğimiz yıl yayın hayatına başlayan Kirli Sepeti isimli televizyon dizisi, yayınladığı ilk tanıtım fragmanı ile ses getirmeyi başardı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hayatın içinden hikayesi ile izleyiciye kendini sevdirmeyi başaran bu dizi, her hafta yeni bölümleriyle ekrana gelmeyi sürdürüyor. Kirli Sepeti dizisi saat kaçta başlıyor, nerede yayınlanıyor? Birlikte inceleyelim. Kirli Sepeti dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? Kirli Sepeti dizisi, her hafta pazar günü NOW TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Kirli Sepeti dizisi saat kaçta başlıyor? Kirli Sepeti dizisi, pazar günleri saat 20.00’de yeni bölümüyle ekrana geliyor. Kirli Sepeti dizisi türü ne? Kirli Sepeti dizisi türü dramdır. Kirli Sepeti dizisi kaç dakika sürüyor? Kirli Sepeti dizisi süresi, 125 dakikadır. Kirli Sepeti dizisi ilk bölümü ne zaman yayınlandı? Kirli Sepeti dizisi, 24 Eylül 2023 tarihinde ilk bölümüyle ekrana geldi. Kirli Sepeti dizisi konusu nedir? Kirli Sepeti dizisi konusu, bu diziye yeni başlayacak olan kişilerce merak ediliyor. Kirli Sepeti dizisinin konusu şu şekildedir: İstanbul'un lüks semtlerinden birinde, küçük bir sitede çalışan hizmetlilerin ve işverenlerinin yaşamlarını kesiştiren bir dizi hikayede; üst sınıf ile alt sınıf arasındaki derin uçurumu gözlemliyoruz. Dizi aşkın, sırların, yalanların ve tüm bu zorluklara rağmen bir araya gelmiş üç kadının dokunaklı ve bazen de neşeli hikayesini anlatıyor. Kirli Sepeti dizisi oyuncuları Ayça Bingöl – Songül Yıldırım    Ceren Moray – Hayriye Şişman Cansu Tosun – Medine Kaya Furkan Palalı – Dr. Levent Halil İbrahim Ceyhan – Murat Asiloğlu Gözde Seda Altuner – Nergis Bestemsu Özdemir – Yasemin Ağırtaş Melisa Döngel – Aylin Asiloğlu Serhat Kılıç – Feyyaz Ağırtaş Devrim Yakut – Canan Hanzade Samet Arda Mercan – Doğu Ağırta Zeynep Nisa Demiroğ – Nil Asiloğlu Mehmet Aybars Kaya – Batu Ağırtaş Orhan Becerir – İlkkan Yıldırım Tülay Bekret – Semiha Yıldırım Mila Sancak – Gamze Yıldırım Serkan Rutkay Ayıköz – Demir Nevin Efe – Güner Asiloğlu Erkan Sever – İsmail Aslıhan Kapanşahin – Esma Kaya Sevcan Yaşar – Ece Başaran Yavuz – Kerem Ayşen Sezerel   Nil Günal Çakıroğlu – Şule Onur Bay

Kirli Sepeti 5. Bölüm fragmanı yayınlandı! Haber

Kirli Sepeti 5. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu'nun üstlendiği Kirli Sepeti’nin 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Kirli Sepeti dizisi hangi gün saat kaçta yayınlanacak? İşte Kirli Sepeti hakkında bilgiler… KİRLİ SEPETİ DİZİSİNİN KONUSU NE? İstanbul'un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını konu edinen dizide; yukarıdakiler ve aşağıdakiler arasındaki büyük uçuruma da tanıklık ediyoruz. Aşkın, sırların, yalanların ve bütün bunlara inat sırt sırta vermiş üç kadının; bazen ağlatan, bazen de güldüren hikayesini izleyeceğiz Kirli Sepeti'nde... KİRLİ SEPETİ 4. BÖLÜMDE NE OLDU? Ahmet ve İlkgül’ün arasında bir şeyler olduğundan şüphelenen Canan panikle soluğu Songül’ün yanında alınca yanlış anlaşılmalar kaçınılmaz olur. Gidecek hiçbir yeri olmayan Medine için İlkgül iş bulur. Tek sorun bu işin ölen Meryem’in çalıştığı evde olmasıdır. O evden ve Kenan Bey’den korkan ama mecburen işi kabul eden Medine’yi kanlı bir sürpriz beklemektedir. İkili ilişkiler arasında iyice sıkışmış olan Hayriye yeni ittifaklara doğru yelken açar. Ne yazıkki Hayriye boyundan büyük işlere kalkıştığını fark edemeyecek kadar işin içine batmıştır. Anneye söylenen her yalanın elbet bir gün ortaya çıktığını zor yoldan anlayan İlkgül ve İlkkan yeni bir sınav beklemektedir. Oysaki sınavın daha büyüğünü Songül verir. Kendini başaramamış gibi hisseden bir anneden daha çaresiz hiç kimse yoktur. Bu kişi parmaklıklar ardına konan İlkkan bile olsa… KİRLİ SEPETİ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER? Ayça Bingöl Devrim Yakut Serkay Tütüncü Ceren Moray Halil İbrahim Ceyhan Melisa Döngel Bestemsu Özdemir Cansu Tosun Serhat Kılıç Deniz Sarıkaş KİRLİ SEPETİ DİZİSİNİN FRAGMANI YAYINLANDI MI? Kirli Sepeti dizisinin fragmanını haberimizdeki linkten izleyebilirsiniz BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Gönül Dağı 110. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gönül Dağı Yeni Bölümde Neler Olacak?

Kirli Sepeti 4. Bölüm fragmanı yayınlandı! Haber

Kirli Sepeti 4. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu'nun üstlendiği Kirli Sepeti’nin 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Kirli Sepeti dizisi hangi gün saat kaçta yayınlanacak? İşte Kirli Sepeti hakkında bilgiler… KİRLİ SEPETİ DİZİSİNİN KONUSU NE? İstanbul'un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını konu edinen dizide; yukarıdakiler ve aşağıdakiler arasındaki büyük uçuruma da tanıklık ediyoruz. Aşkın, sırların, yalanların ve bütün bunlara inat sırt sırta vermiş üç kadının; bazen ağlatan, bazen de güldüren hikayesini izleyeceğiz Kirli Sepeti'nde... KİRLİ SEPETİ 3. BÖLÜMDE NE OLDU? İlkgül’ün ağabeyinin aslında niye hastalandığını Songül’den saklaması anne-kızın aralarının açılmasına sebep olur. Bir evladının hasta, diğerinin ise kendine dargın olması Songül’ün kendi anneliğini sorgulamasına sebep olur. Songül’ün yokluğunda Canan’la da ilgilenen Hayriye’nin kardeş kavgasında ikili oynuyor olmasının tehlikeli sonuçları olacaktır. İşinin güvende olduğuna inanan Medine ise Aylin’in onu kovdurma planını öğrenir. Annesiyle kavgalı olan İlkgül ise ağabeyini korumak ile annesi ve Kahraman’a Meryem ve İlkkan hakkındaki gerçekleri anlatmak arasında kalır. KİRLİ SEPETİ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER? Ayça Bingöl Devrim Yakut Serkay Tütüncü Ceren Moray Halil İbrahim Ceyhan Melisa Döngel Bestemsu Özdemir Cansu Tosun Serhat Kılıç Deniz Sarıkaş KİRLİ SEPETİ DİZİSİNİN FRAGMANI YAYINLANDI MI? Kirli Sepeti dizisinin fragmanını haberimizdeki linkten izleyebilirsiniz BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Gönül Dağı 109. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gönül Dağı Yeni Bölümde Neler Olacak?

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.