#kırtasiye yardımı

kırtasiye yardımı haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, kırtasiye yardımı haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Yalova’da kırtasiye yardımı Haber

Yalova’da kırtasiye yardımı

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, her yıl olduğu gibi 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında da anaokulu ve ilkokul öğrencilerinin tamamına kırtasiye malzemeleri hediye etti. Altınova Belediyesi, ilçesinde eğitim öğrenim gören ilkokul öğrencilerinin tamamına kırtasiye hediye edildi. Kırtasiye dağıtımına; Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti İlçe Başkanı Metin Bülbül, İl Genel Meclis üyesi Ali Çorbacı, Altınova Belediye Meclis üyeleri Bilal Ok ve Şaban Cineviz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, Altınova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Ufuk Kocatepe, daire amirleri, Altınova Kent Konseyi Başkanı Ali Yurt, AK Parti Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın ile AK Parti Altınova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kısa katıldı. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, “Belediye olarak üzerimize düşen ne ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle koordineli şekilde tüm okullarımızda gerekli tüm tedbirler için çalışmalarımızı tamamladık. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize yeni dönemde başarılar diliyorum. 2023-2024 eğitim öğretim yılı öğretmen, öğrenci ve velilerimiz başta olmak üzere milletimize hayırlar getirsin” diye konuştu. BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- Fazla kilo ve inatçı yağlara karşı 10 etkili egzersiz!

Mersin’de ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı Haber

Mersin’de ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı

Yardımseverlerin de desteğiyle alınan kırtasiye seti dağıtımına yoğun ilgi gösteren veliler, seti alabilmek için Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi'nde uzun kuyruklar oluşturdu. Çocuklarla bir araya gelerek kırtasiye seti dağıtımına destek olan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, kırtasiye setinin öğrencilerin yeni eğitim dönemine ihtiyaç duyulan gerekli malzemelerden oluştuğunu dile getirerek, eğitime önem verdiklerini bir kez daha yeniledi. Emeklilere destek hazırlıkları üzerinde hassasiyetle çalıştıklarını dile getiren Başkan Tarhan, “İsterdim ki böylesine bir yardım etkinliğinde bir arada olmayalım. Kimsenin böyle şeylere ihtiyacının olmamasını umut ediyoruz. Emeklilerimiz için de 29 Ekim 100. Yıl dolayısıyla bir destek vermek istiyoruz. Onun da hazırlığını yapıyoruz. Çünkü toplumda şu anda en büyük sıkıntısı olan kesim, emekli vatandaşlar ve çocuk okutan aileler. Mezitli’de yaşayan 4 yıllık üniversiteyi kazanmış öğrencilerimize, 5 bin 500 lira yardım yapıyoruz. Elimizden geldiğince bu tür hizmetlerimize devam edeceğiz. Görevdeyken ilk 5 yılımızda kadınları ön plana çıkaracağız demiştik. Artık Mezitli kadınlarını hem Mersin biliyor hem tüm Türkiye tanıyor. Mezitli’nin kadınları her yönüyle farklıdır. İkinci 5 yıllık görevimizde ise çocukları ön plana çıkardık. Onları mutlu edelim istedik. Mutlu olmaları için ne gerekiyorsa yapıyoruz” dedi. Belediye başkanlığı döneminde en önemli olayın çocukların gönlünü almak olduğuna vurgu yapan Tarhan, “320 kişilik kız öğrenci yurdumuzu yaptık. 4 ay içinde tamamlanacak. Kız öğrencilerimize destek olacağız. Toplam 5 bin öğrenciye kırtasiye yardımı yaptık. Bizim için çocuklar çok önemli. Öğrencilerimize her türlü yardım ve destek sağlayacağız. Yaptığımız her işte siyasi parti ayrımı asla yapmadık. Benim için belediye başkanlığımdaki en önemli şey, çocuklarımızın gönlünü almak oldu. Çocuklarımızın Neşet amcası olabildiysem ne mutlu bana. Çocuklarımızın yüzlerinde gülümseme eksik olmasın istiyoruz. Onlar hep mutlu olsun istiyoruz. Türkiye koşullarında bunun ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Bizim görevimiz emekliye, çocuğunu okutan aileye, engelliye, köydeki insanlara, ötekileştirilmiş, dışlanmış, sahipsiz olan insanlara sahip çıkmaktır. Görev yaptığımız on yılda bu doğrultuda ve bu ilkelerle ilerdik. Bundan sonra da desteğinizle aynı ilkelerle devam edeceğiz” diye konuştu. BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- Fazla kilo ve inatçı yağlara karşı 10 etkili egzersiz!

Başkan Oğuz'dan kırtasiye yardımı Haber

Başkan Oğuz'dan kırtasiye yardımı

Eğitimci kimliğiyle dikkat çeken Başkan Oğuz, her sene olduğu gibi bu sene de okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencileri için okul malzemelerinden oluşan çanta hediye etti. İçerisinde defter, kalem, silgi, boyalı kalem çeşitleri ile iş teknik malzemelerinden oluşan kırtasiye seti çantası, çocuklara hediye edildi. Kahramankazan’da yeni eğitim-öğretim yılı için ders başı yapan öğrencilerle bir araya gelen Başkan Oğuz, "Yeni eğitim-öğretim yılı tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, tüm Türkiye’mize hayırlı uğurlu olsun. Kahramankazan’ımızda da bugün yaklaşık 13 bin 500 öğrencimiz, bin öğretmenimiz ders başı yaptılar, onlara da çok güzel ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum. Eğitim-öğretim yılının bu ilk gününde biz de yavrularımızın daima yanında olduğumuzu göstermek için 1. Sınıfa başlayan tüm öğrencilerimize kırtasiye seti hediye ettik. Kahramankazan’daki bütün 1. Sınıf öğrencilerimiz masalarının üzerinde o küçük hediyelerimizi buldu. Yavrularımızı çok seviyoruz onlar bizim geleceğimiz’’ dedi. "Başkan da öğrencilerle öğrenci oldu" Öğrenmenin ve öğretmenin heyecanla yaşandığı bir günden bahseden Başkan Oğuz aynı zamanda kendisinin de doktora eğitiminin ilk gününü yaşadığını söyleyerek, "Yıllarca öğretmenlik yapmış birisi olarak benim için apayrı bir anlam ifade ediyor ama bugün aynı zamanda benim de öğrenciliğimin ilk günü oldu. Lisansüstü eğitimimle alakalı, doktora eğitimimle alakalı bugün ilk günüm. Yani bugün öğrenme ve öğrencilik heyecanını ben de bu yavrularımla birlikte hissediyorum.’’ sözlerini kaydetti. BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- Beslenme çantasında neler olmalı?

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.