#reyting

reyting haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, reyting haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

4 Temmuz 2024 Reyting Sonuçları! Reytinglerde kim birinci oldu? Haber

4 Temmuz 2024 Reyting Sonuçları! Reytinglerde kim birinci oldu?

Dün akşam Türkiye televizyonlarında yayınlanan yapımların AB ve total reyting sıralamaları, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Her sabah açıklanan reyting sonuçları, hangi dizi, program ve ana haber bülteninin izleyicilerden ne kadar ilgi gördüğünü ortaya koyuyor. Bu sonuçlar, televizyon kanalları ve yapımcılar için önemli bir gösterge olarak kabul ediliyor; izleyici tarafından hangi içeriğin tercih edildiğini ve hangi programların daha fazla ilgi gördüğünü belirlemekte kullanılıyor. Reyting sıralamaları, televizyon endüstrisindeki rekabeti ve izleyici taleplerini gözler önüne seren önemli bir gösterge olarak her gün takip ediliyor. Dün akşam Türkiye televizyonlarında yayınlanan yapımların AB ve total reyting sıralamaları, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Her sabah açıklanan reyting sonuçları, hangi dizi, program ve ana haber bülteninin izleyicilerden ne kadar ilgi gördüğünü ortaya koyuyor. Bu sonuçlar, televizyon kanalları ve yapımcılar için önemli bir gösterge olarak kabul ediliyor; izleyici tarafından hangi içeriğin tercih edildiğini ve hangi programların daha fazla ilgi gördüğünü belirlemekte kullanılıyor. Reyting sıralamaları, televizyon endüstrisindeki rekabeti ve izleyici taleplerini gözler önüne seren önemli bir gösterge olarak her gün takip ediliyor. Peki, Reytinglerde kim birinci oldu? İşte, 4 Temmuz 2024 Reyting Sonuçları... 4 TEMMUZ 2024 SALI REYTİNG SONUÇLARI 4 Temmuz 2024 Perşembe gününe ait AB ve total reyting sıralamaları şu şekilde: TOTAL İLK 10 PROGRAM 1 MASTERCHEF TURKIYE TV8 2 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV 3 ESRA EROL'DA ATV 4 ALAN ATV 5 NOW ANA HABER NOW 6 RECEP IVEDIK 2 (T.S) NOW 7 ATV ANA HABER ATV 8 SHOW ANA HABER SHOW TV 9 SEN TURKULERINI SOYLE TRT 1 10 ESRA EROL'DA OZET ATV AB İLK 10 PROGRAM 1 MASTERCHEF TURKIYE TV8 2 ALAN ATV 3 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV 4 NOW ANA HABER NOW 5 ALAN OZEL ATV 6 ESRA EROL'DA ATV 7 RECEP IVEDIK 2 (T.S) NOW 8 OLDURME ARZUSU (Y.S) SHOW TV 9 SEN TURKULERINI SOYLE TRT 1 10 SHOW ANA HABER SHOW TV ABC İLK 10 PROGRAM 1 MASTERCHEF TURKIYE TV8 2 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV 3 ALAN ATV 4 NOW ANA HABER NOW 5 ESRA EROL'DA ATV 6 SHOW ANA HABER SHOW TV 7 RECEP IVEDIK 2 (T.S) NOW 8 SEN TURKULERINI SOYLE TRT 1 9 OLDURME ARZUSU (Y.S) SHOW TV 10 ALAN OZEL ATV

7 Haziran2024 Reyting sonuçları! Reytinglerde kim birinci oldu? Haber

7 Haziran2024 Reyting sonuçları! Reytinglerde kim birinci oldu?

7 Haziran’da ekranlara yansıyan reyting sonuçları, dizi tutkunlarının ilgi odağı haline geldi. Cuma akşamı, birbirinden iddialı yapımların kıyasıya rekabet ettiği gece, reyting sonuçlarına dair büyük bir merak var. Total, AB ve ABC1 gibi farklı kategorilerde yapılan sıralamalar, dizilerin geleceği hakkında önemli ipuçları sunuyor. Aşkı Memnu, Hudutsuz Sevda, Survivor gibi programların sonuçları, dünün reyting birincisinin kim olduğunu belirlemekte etkili oldu. Peki, 7 Haziran reyting sonuçları nasıl oluştu? 7 Haziran 2024 Cuma gününe ait reyting sonuçları açıklandı mı? Reytinglerde kim birinci oldu? İşte, 7 Haziran Cuma gününe ait reyting sonuçları ve gecenin birincisi!  Zirvenin sahibi hangi yapımlar oldu? Merakla beklenen detaylar… 7 HAZİRAN 2024 CUMA REYTİNG SONUÇLARI 7 Haziran tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. Total'de 1.sırada Show TV’de izleyiciyle buluşan “Kızılcık Şerbeti”, 2. sırada Atv’de ekrana gelen “Müge Anlı İle Tatlı Sert”, 3.sırada Star TV’de yayınlanan “Yalı Çapkını” yer aldı. AB'de 1.sırada “Kızılcık Şerbeti”, 2.sırada “Kızılcık Şerbeti” dizisinin özeti, 3.sırada “Müge Anlı İle Tatlı Sert” yer aldı. ABC'de ise 1.sırada “Kızılcık Şerbeti”, 2.sırada “Müge Anlı İle Tatlı Sert”, 3.sırada “Kızılcık Şerbeti” dizisinin özeti yer aldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.