#teşkilat

teşkilat haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, teşkilat haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Bu dizide heyecan hiç bitmiyor! 24 Mart Pazar akşamı Teşkilat’ın yeni bölümünde neler olacak? Haber

Bu dizide heyecan hiç bitmiyor! 24 Mart Pazar akşamı Teşkilat’ın yeni bölümünde neler olacak?

Geniş bir hayran kitlesi tarafından takip edilen Teşkilat dizisi, seyircileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Gerilim dolu sahneleri ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken dizi, izleyicilerine her hafta yeni bir heyecan vaat ediyor. Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat gibi usta oyuncuların performanslarıyla göz dolduran Teşkilat, polisiye türünün en sevilen örneklerinden biri olarak kendini gösteriyor. İddiasını her bölümde konuşturmayı başaran Teşkilat’ın yeni bölümünde neler olacak? 24 Mart Pazar akşamı ekrana gelecek bölüme dair bilgileri, haberimizin devamında sizin için derledik. 24 Mart Pazar akşamı Teşkilat’ta neler yaşanacak? Türk İstihbarat Teşkilatı’nın önemli isimlerinden biri olan Ömer hala bulunamamıştır. Patlamanın gerçekleştiği yerde Ömer’in hayatını kaybettiğine dair bir iz bulamayan ekip, hayatta olma ihtimaline karşı arkadaşlarını aramayı sürdürmektedir. Birçok düşmana karşı savaşılan bu süreçte, heyecan dorukta yaşanmaktadır. İkinci fragmanda sağ salim arkadaşlarının yanında görülen Ömer Atmaca, aldığı bir telefonda vücuduna çıkarılması mümkün olmayan bir zehir enjekte edildiğini öğrenir. Teşkilat hangi kanalda yayınlanıyor? Teşkilat dizisi TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Teşkilat saat kaçta başlıyor? Teşiklat dizisi saati akşam 20.00 olarak kendini göstermektedir.

Heyecanın hiç bitmediği Teşkilat dizisi hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman yayınlanıyor? Haber

Heyecanın hiç bitmediği Teşkilat dizisi hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman yayınlanıyor?

Her yaştan izleyicinin büyük bir beğeniyle takip ettiği Teşkilat dizisi, dört sezondur yayın hayatını sürdürüyor. Oyuncu kadrosunun başarısı ve dikkat çeken konusuyla ilgi odağı olan bu dizi, her hafta yeni bölümüyle ekrana geliyor. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat’ın rol aldığı Teşkilat dizisi hangi kanalda, saat kaçta yayınlanıyor? Birlikte inceleyelim. Teşkilat dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? Teşkilat dizisi, her hafta pazar günü TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Teşkilat dizisi saat kaçta başlıyor? Teşkilat dizisi, pazar günleri saat 20.00’de yeni bölümüyle ekrana geliyor. Teşkilat dizisi türü ne? Teşkilat dizisi türü istihbarat, aksiyon ve dramdır. Teşkilat dizisi kaç dakika sürüyor? Teşkilat dizisi süresi, 135 dakikadır. Teşkilat dizisi ilk bölümü ne zaman yayınlandı? Teşkilat dizisi, 7 Mart 2021 tarihinde ilk bölümüyle ekrana geldi. Teşkilat dizisi konusu nedir? Teşkilat dizisi konusu, bu diziye yeni başlayacak olan kişilerce merak ediliyor. Teşkilat dizisinin konusu şu şekildedir: Milli İstihbarat Teşkilatı'nda görevli özel bir ekibin profesyonel yaşamlarının yanı sıra kişisel hayatlarını da mercek altına alan, aksiyon dolu, istihbarat temalı ve dramatik unsurları barındıran bir Türk televizyon dizisidir. Teşkilat dizisi oyuncuları Murat Yıldırım – Ömer Atmaca  Aybüke Pusat – Neslihan Erdemsoy Yunus Emre Yıldırımer – Korkut Sönmezay        Serdar Yeğin – Uzay Çelenkli Cengiz Bozkurt – Çetin Erdemsoy          Sarp Levendoğlu – İbrahim Karahoca Tuğçe Açıkgöz – Gizem Kırcalı Selin Genç – Sena Melisa Akman – Nazlı Hisarca İlker Aksum – Kambur Eski başroller ve eski oyuncu kadrosu Çağlar Ertuğrul – Serdar Kılıçarslan        Deniz Baysal Yurtcu – Zehra Balaban     Mesut Akusta – Mete Yücesoy  Ezgi Eyüboğlu – Ceren Özdoğa   Tuncer Salman – Hakkı Dayı Ezgi Şenler – Pınar Gümüş Nihat Altınkaya – Hulki Gürbüzoğlu       Yavuz Bingöl – Adem Seyhan     Mehmet Usta – Zayed Fadi       Ahmet Uğur Say – Gürcan Yücesoy Atılay Uluışık – Sermet Gürkan Uygun – Yıldırım Koral / Efkar (Hasan Atmaca) Turgut Tunçalp – Halit Gür        Hakan Boyav – Tövbekar (Sadık Özmertli)         Levent Can – David Hartley       Yunus Narin – Francis Hoffmanner                    Zeynep Tuğçe Bayat – Siyah İnci (Suzen)                       Ceyhun Mengiroğlu – Cihangir Erdemsoy Emir Benderlioğlu – Anton        Ebru Şam – Scarlet / İsis İlker Kızmaz – Gökhan Kargı / Horus      Burak Demir – Kaptan

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.