30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yılına Gaziemir’de gurur ve coşku dolu kutlama

Gaziemir Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda “Cumhuriyet ve Bugün” söyleşisi düzenleyecek. Söyleşiye Zeynep Altıok Akatlı, Işık Kansu ve Bülent Demirdurak katılacak. Kutlamaların sonunda Tolga Çandar konseri gerçekleşecek.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2024 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2024 13:51
Kaynak: BÜLTEN
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yılına Gaziemir’de gurur ve coşku dolu kutlama

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yılı Gaziemir Belediyesi’nin düzenleyeceği etkinliklerle, ilçede kutlanacak. Etkinlikler dahilinde “Cumhuriyet ve Bugün” söyleşisi gerçekleşecek. Yazar Zeynep Altıok Akatlı’nın moderatörlüğünü üstleneceği söyleşiye, Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Işık Kansu ile Tarihçi, Yazar, Profesyonel Rehber Bülent Demirdurak katılım sağlayacak. Söyleşi, 30 Ağustos Cuma günü 19.30’da Festival Alanı’nda gerçekleşecek. Tolga Çandar’ın söyleşinin sonunda konseri olacak. Tolga Çandar konseri saat 20.45’te başlayacak.

''En büyük zaferimizin gururunu hep birlikte yaşayalım''

“Ulusumuzun bağımsızlık mücadelesinin simgesi ve en büyük zaferlerimizden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı, ilçemizde büyük bir coşku ve gururla kutlayacağız” açıklamasını yapan Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, “Büyük zaferin 102. yılında, Zeynep Altıok Akatlı’nın moderatörlüğünde düzenleyeceğimiz ‘Cumhuriyet ve Bugün’ söyleşisinde, Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Işık Kansu ile Tarihçi, Yazar, Profesyonel Rehber Bülent Demirdurak, bilgilerini paylaşarak tarihimize ışık tutacak. Söyleşinin ardından düzenleyeceğimiz Tolga Çandar konseriyle de bayram coşkusunu yaşayacağız. Tüm hemşehrilerimizi 30 Ağustos Zafer Bayramımızı coşkuyla kutlamaya davet ediyorum. Gelin, en büyük zaferimizin gururunu hep birlikte yaşayalım” dedi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.