Aliağalı vatandaşlar, sevimli dostlarıyla bir arada

Aliağa Belediyesi tarafından projelendirilen Pati Park Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, ‘4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Aliağalılar tarafından ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 19:12
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 19:20
Kaynak: BÜLTEN
Aliağalı vatandaşlar, sevimli dostlarıyla bir arada

Aliağa Belediyesi tarafından Güzelhisar Mahallesi'nde projelendirilen Pati Park Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, ‘4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’ dolayısıyla büyük bir ilgiyle karşılandı. Aliağalı vatandaşlar, sevimli dostlarıyla bir arada olmanın mutluluğunu yaşarken, Pati Park etkinliklerle dolup taştı.

Dünya genelinde kutlanan günde Aliağa'da da çeşitli etkinlikler düzenlendi. Pati Park’a yapılan ziyaretlerde, özellikle öğrenci grupları sevimli hayvanlarla keyifli anlar geçirdi. Aliağa Belediyesi’nin görevlileri, misafirlere park hakkında bilgiler vererek rehberlik etti.

Aliağa Belediyesi Veteriner Hekimi Mustafa Güçlü, Pati Park’ın her vatandaşın ziyaretine açık olduğunu belirtti. Güçlü, “Minik dostlarımızın huzuru ve sağlığı için Pati Park’ı haftanın belirli gün ve saatlerinde ziyaret edebilirsiniz. Vatandaşlarımız, hafta içi 14.00 – 16.30 ve hafta sonları 12.30-16.00 saatlerinde gönül rahatlığıyla parka gelebilir, hatta hayvan sahiplenmek için başvuruda bulunabilirler” dedi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.