Aslanoğlu’ndan 29 Ekim çağrısı: İzmir’i bayraklarla donatalım

Cumhuriyetin 101. yılının kutlanacağı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda, tüm İzmirlileri yapılacak törenlere katılmaları için meydanlara davet den Aslanoğlu, 29 Ekim’de tüm vatandaşlara evlerine Türk bayrağı asma çağrısı yaptı

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2024 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2024 17:29
Kaynak: BÜLTEN
Aslanoğlu’ndan 29 Ekim çağrısı: İzmir’i bayraklarla donatalım

Cumhuriyetimize ve ülkemizin birliğine yapılan terör saldırılarına verilecek en güzel cevabın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri ve kutlamalarına katılmak olduğunu aktaran Aslanoğlu “İzmirliler olarak 30 ilçemizde düzenlenecek törenlere katılmalı, bayramımıza ve cumhuriyetimize sahip çıktığımızı tüm dünyaya göstermeliyiz” dedi.

Şenol Aslanoğlu, konuşmasına şöyle devam etti;

İZMİR’İ BAYRAKLARLA DONATALIM

“Yaşanan olaylar sonrasında demokrasiye ve cumhuriyetimize ne kadar ihtiyacımız olduğunu bir kez daha anlıyoruz. Bizler, bu cumhuriyeti kurmak için birlikte mücadele etmiş dedelerin, nenelerin evlatlarıyız. Verilecek en güzel cevabın, 29 Ekim’de yapılacak Cumhuriyet Bayramı törenleri ve kutlamaları olacağına inanıyoruz.

Cumhuriyet, bugüne kadar milletimizin inancı ve sarsılmaz bağlılığı ile yaşatılmış ve yaşatılacaktır. Bu bağlılığı bir kez daha göstermek için, cumhuriyetin kalesi olan İzmir’de yaşayan tüm vatandaşlarımızı, Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkez’i tüm İzmirlileri, 29 Ekim’de 30 ilçemizde ister belediyeler ister kaymakamlıklar tarafından yapılsın tüm törenlere katılmaları için meydanlara davet ediyorum. İzmirlileri balkonlarını, evlerini, iş yerlerini Türk bayraklarıyla donatmaya çağırıyorum. Bayrağımız ve cumhuriyetimize olan bağlılığımızı, birlikten ve demokrasiden ayrılmayacağımızı İzmir’den tüm dünyaya gösterelim. İzmir’in sokaklarını ve balkonlarımızı, 85 milyon yurttaşımızın birlik ve kardeşliğinin ortak değeri olan bayrağımızla, gelincik tarlasına çevirelim”

CHP İZMİR CUMHURİYETİ MENEMEN’DE KUTLAYACAK

Bu yıl bir ilke imza atarak CHP İzmir il örgütü Cumhuriyet Bayramı törenini Menemen’de yapacaklarını aktaran Aslanoğlu, “Cumhuriyet Halk Partisi İzmir il başkanlığı olarak her yıl Konak Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediğimiz 29 Ekim törenini bu yıl Menemen Cumhuriyet Meydanı’nda yapacağız. Menemen, cumhuriyetin, Atatürk devrimlerine yapılan saldırılara karşı mücadelenin ve cumhuriyet şehidimiz Asteğmen Kubilay’ın kenti olması sebebiyle, bu yıl Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için en anlamlı yer diye düşünüyorum. Tüm vatandaşlarımızı 29 Ekim Salı günü, saat 14.00’de Menemen’e davet ediyorum” ifadelerini kullandı

29 Ekim Salı günü Menemen’de CHP İzmir il başkanlığınca yapılacak olan Cumhuriyet Bayramı töreni kapsamında çocuklarda düşünüldü. Tören alanında çocuklar için yüz boyama standı, pamuk şeker ve patlamış mısır ikram alanları kurulacak.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.