Balçova’da sosyal belediyecilik atağı

CHP Balçova Belediyesi Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Korcan Uçman, sosyal belediyeciliğin önemine değindi

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2024 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2024 17:03
Kaynak: BÜLTEN
Balçova’da sosyal belediyecilik atağı

Belediye Başkanı Onur Yiğit başkanlığında gerçekleştirilen Balçova Belediyesi’nin Ekim ayı olağan ikinci oturumunda konuşan CHP Balçova Belediyesi Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Korcan Uçman, sosyal belediyeciliğin önemini anlattı.

Toplantıda Balçova Belediyesi’nin 2025 Mali Yılı Gelir ve Gider bütçesi, CHP grubunun kabul, Cumhur İttifakı grubunun ret oylarıyla oy çokluğuyla kabul edildi.

Korcan Uçman’ın konuşmasından satırlar şöyle:

 “Bugün burada, Balçova Belediyesi’nin 2025 Mali Yılı Gelir ve Gider bütçesi ile performans programını değerlendirmek üzere toplanmış bulunuyoruz. Hazırladığımız bütçe, halkımıza en iyi hizmeti sunmak ve sosyal belediyecilik ilkelerini hayata geçirmek için oluşturulmuştur. Bu bütçenin en önemli iki başlığı, sosyal yardımlar ve Geleceğin Balçova’sı için yatırım hedefleridir. Sosyal yardımlar, belediyemizin en temel unsurlarından biridir ve bu zor ekonomik dönemde toplumun en kırılgan kesimlerini desteklemek asli görevimizdir.”

“Eğitimden sağlığa, gençlik projelerinden kadınların güçlendirilmesine kadar geniş kapsamlı projelerle ilçemizin geleceğine yatırım yapmayı sürdüreceğiz. Bu projeler, sadece bugünü değil, Balçova’nın yarınını inşa eden yatırımlar olarak değerlendirilmektedir.”

“Balçova Belediyesi olarak çevreyi koruma ve doğal kaynakları sürdürülebilir bir şekilde kullanma hedefleriyle hareket ediyoruz. Sıfır atık projeleri, geri dönüşüm ve çevre bilincini artırıcı faaliyetlerle ilçemizi doğa dostu bir kent haline getirmeye kararlıyız.”

“Belediyemizin sunduğu hizmetlerin kapsamı göz önüne alındığında, nitelikli ve yeterli sayıda personel ile çalışmak zorunluluktur. Personel giderleri, halkımıza en iyi hizmeti sunabilmek için yapılan bir yatırımdır.”

“Bu bütçenin, Balçova’nın daha güçlü, daha yaşanabilir ve dayanışmacı bir ilçe haline gelmesine katkı sağlayacağına inancımız tamdır. Halkımızın çıkarlarını gözeterek, ilçemizi hak ettiği yere taşıyacağız.”

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.