Barış Selçuk Gazetecilik Ödülleri’ne başvurular başladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 25 yıldır düzenlenen Barış Selçuk Gazetecilik Ödülleri’ne başvurula başladı

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2024 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2024 10:39
Kaynak: BÜLTEN
Barış Selçuk Gazetecilik Ödülleri’ne başvurular başladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Barış Selçuk’un anısını yaşatmak ve genç gazetecileri teşvik etmek amacıyla düzenlenen 25. Barış Selçuk Gazetecilik Yarışması’nda heyecan başladı. Yarışmaya başvurmak isteyenler haber, fotoğraf ve görüntülerini İzmir Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Tanıtım Şube Müdürlüğü üzerinden katılım sağlayabilir.

barış selçuk

4 dalda ödül

Barış Selçuk Gazetecilik Yarışması’nda ‘Ulusal Haber’, ‘İzmir Kent Haberi’, ‘Haber Fotoğrafı’ ve ‘TV'de İzmir Kent Haberi’ olmak üzere dört ayrı dalda verilecek. Yarışmaya 5 Ağustos 2023 ile 5 Ekim 2024 tarihleri arasında yayımlanmış içeriklerle başvurabilecek. Yarışmada birinci olanlara 50 bin TL ödül verilirken Barış Selçuk ile aynı kazada yaşamını yitiren gazeteci Hande Mumcu adına yine her dalda 30 bin TL tutarında teşvik ödülü verilecek.

Son başvuru tarihi 15 Kasım

Yarışmaya bir katılımcı en fazla iki dalda ve birer eserle başvurabilecek. Yarışmada haber ve haber fotoğrafının yayımlandığı gazete ve derginin aslı www.izmir.bel.tr adresinde yer alan başvuru formu ile birlikte 15 Kasım 2024 tarihi saat 17:30’a kadar İzmir Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Tanıtım Şube Müdürlüğü Mimar Sinan Mahallesi Şair Eşref Bulvarı No: 50 Eski İZFAŞ binası Konak-İzmir adresine ulaştırması gerekiyor. Yarışmaya gazete, dergi, internet medyası, ajans haberi ve TV’de (wetransfer ya da mp4-mpg-avi kaydını) yayımlanan eserleriyle katılanlar katılım şartlarını yerine getirmek şartıyla basinmudurlugu@izmir.bel.tr adresine mail gönderebilir.

Gazeteci Barış Selçuk, gazeteci Hande Mumcu, kameraman Salih Peker ve şoför Hacı Ali Er, 1994’te dönemin Başbakanı Tansu Çiller’in Giresun gezisinde trafik kazasında yaşamlarını yitirmişlerdi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.