Başkan Eşki: Bornova’da yol sorunlarını çözüyoruz

Bornova Belediyesi, asfalt serim çalışmalarını Kızılay Mahallesi’nde sürdürüyor. Ekim ayı sonuna kadar 13 sokağın asfaltlanması hedeflenirken, Fen İşleri ekipleri zaman kaybetmeden çalışmalarına adım attı.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 10:12
Kaynak: BÜLTEN
Başkan Eşki: Bornova’da yol sorunlarını çözüyoruz

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, mahalle sakinlerinin en çok talep ettiği konulardan biri olan yol sorunlarının çözümü için çalışmaların aralıksız sürdüğüne dikkat çekti. Kızılay Mahallesi Muhtarı Besra Girgör ile beraber sokak sokak gezerek incelemeler yapan Başkan Eşki, vatandaşların sorunlarını dinledi, ihtiyaçları yerinde belirledi.

Eşki: Kızılay, Bornova'nın tarihi ve kültürel dokusunu barındıran özel bir mahalle

Başkan Eşki, Kızılay Mahallesi’nin Bornova’nın en eski ve merkezi mahallelerinden biri olduğunu vurgulayarak, bölgedeki altyapı ve yol çalışmalarına büyük önem verdiklerini aktardı. Başkan Eşki, “Kızılay, Bornova'nın tarihi ve kültürel dokusunu barındıran özel bir mahalle. Burada yürüttüğümüz çalışmalar, sadece yolları asfaltlamakla sınırlı değil, aynı zamanda Bornovalıların hayatını kolaylaştıracak altyapı ve üstyapı projeleri de hayata geçireceğiz. Vatandaşlarımızın taleplerini dinliyor ve onlara hak ettikleri hizmeti en iyi şekilde sunmak için çalışıyoruz. Mahalle sakinlerimizin beklentilerini karşılayacak her türlü yatırım için hazırız” dedi.

Ulaşım konforu yükselecek

Ekim ayı sonuna kadar 13 sokakta toplam 6 bin 600 metre asfalt serimi gerçekleşecek. Yama ve onarım çalışmalarıyla beraber Kızılay Mahallesi’nin tümünde yollar yenilenerek mahalle sakinlerinin ulaşım konforu yükselecek.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.