Başkan Eşki'den Bornovalılara sürpriz: Çağrılara bizzat cevap

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, sabah mesaisine Bornova İletişim Merkezi’nde başladı. Bornovalılara sürpriz yapan Başkan Eşki gelen çağrılara bizzat cevap verdi

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2024 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2024 15:39
Kaynak: BÜLTEN
Başkan Eşki'den Bornovalılara sürpriz:  Çağrılara bizzat cevap

Başkan Eşki, çalışanlarla da sohbet ederek, iletişim hattını arayan Bornovalıları dinledi ve talepleri not etti. Vatandaşlar, Başkan Eşki’nin bizzat kendisiyle görüşmekten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Eşki iletişimin modern belediyecilikteki önemine vurgu yaptı.

İletişimin güçlü ve etkili olmasının belediyecilik açısından büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Başkan Eşki, vatandaş memnuniyetinin önceliklerinden biri olduğunu ifade etti. Eşki, “İletişim Merkezi'ne gelen her çağrı bizim için değerlidir. Vatandaşlar, hem sorunlarını iletebiliyor hem de sunduğumuz hizmetler hakkında ayrıntılı bilgi alabiliyorlar. Bugün onlara doğrudan yanıt verebilmek ve sorunlarını dinlemek benim için de önemli bir deneyim oldu. Alanda aktif bir şekilde çalıştığımız gibi, burada da aynı titizlikle çözüm üretiyoruz” şeklinde konuştu.

Projeler hizmete açıldıkça, şikayetlerin en alt seviyeye ineceğine inanıyorum

Başkan Eşki, İletişim Merkezi'nin her gün ortalama 700 çağrı aldığını ve bu çağrıların yarısının belediye dışındaki kurumlarla ilgili olduğunu belirtti. Büyükşehir Belediyesi, İZSU ve İzmirgaz gibi kuruluşlarla ilgili taleplerin yönlendirildiğini, belediyenin sorumluluğundaki konuların ise mümkün olan en hızlı şekilde çözüme kavuşturulduğunu ifade etti. Eşki, “Bazı sorunları aynı gün, bazılarını ise aynı hafta içinde çözebiliyoruz. Ancak diğer kurumlarla koordinasyon veya yatırım planlaması gerektiren meseleler daha uzun sürebiliyor. Temelini attığımız projeler hizmete açıldıkça, şikayetlerin en alt seviyeye ineceğine inanıyorum” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, İletişim Merkezi’nin üçüncü yılına özel hazırlanan pastayı, Belediye Başkan Yardımcısı Cem Arıkan, CHP Grup Başkanvekili Yağmur Yurakul Özkan ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeliyle birlikte kesti. Başkan Eşki, özverili çalışmaları için teşekkür ettiği çalışanlara sukulent çiçeği hediye etti.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.