Başkan Eşki yol çalışmalarını yerinde denetledi

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Kızılay Mahallesi’nde devam eden asfaltlama çalışması ile Işıkkent’te son aşamasına gelen TIR garajını yerinde inceledi

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 11:12
Kaynak: BÜLTEN
Başkan Eşki yol çalışmalarını yerinde denetledi

Başkan Eşki, Kızılay Mahallesi’nde Mahalle sakinleriyle de bir araya geldi, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Mahallede 13 ayrı sokakta devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Eşki, “Bornova’nın tüm mahallelerinde yollarımızı yenileyerek daha konforlu ve güvenli hale getiriyoruz” dedi.

tır garajı

Tır Garajı yakında hizmete açılacak

Kızılay Mahallesi’nin ardından Işıkkent’te yapımı devam eden Tır Garajı’nı ziyaret eden Başkan Eşki, ilgili birim sorumlularından bilgi aldı. Projenin son aşamaya geldiğini belirten Eşki, bölgedeki esnafla da sohbet etti. Işıkkent’e yakışır, modern bir tır garajı yakında hizmete açılacağını aktaran Eşki, “Bu proje hem bölgede trafik düzenini sağlayacak hem de esnafımızın lojistik ihtiyaçlarını karşılayacak” dedi.

eşki

“Yaşam kalitesini yükseltmeye çalışıyoruz”

Başkan Eşki altyapı çalışmalarının aralıksız devam edeceğini belirterek, "Mahallelerimizde yol güvenliği ve konforunu artırarak vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek için çalışıyoruz. Hem asfalt serimi hem de tır garajı gibi projelerle ilçemizi daha modern bir hale getirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.