Başkan Işık muhtarlarla buluştu

Gaziemir Belediyesi, Muhtarlar Günü vesilesiyle düzenlediği etkinlikte, ilçedeki muhtarlarla buluştu. Belediye Başkanı Ünal Işık, “Hep birlikte ortak akılla ve dayanışma içinde çalışarak vatandaşlarımıza hizmet etmekten büyük bir onur duyuyorum. Sizlerle daha güçlüyüz” şeklinde konuştu

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 13:42
Kaynak: BÜLTEN
Başkan Işık muhtarlarla buluştu

Başkan Ünal Işık, Muhtarlar Günü etkinliğinde 16 mahallenin muhtarıyla bir araya geldi. Başkan Işık ve eşi Deniz Işık’ın ev sahipliği yaptığı yemekte, Gaziemir Kaymakamı Kudret Kurnaz, eşi Özge Kurnaz, İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan, belediye başkan yardımcıları ve muhtarlar da yer aldı.

Muhtarlık makamının ve muhtarlarla belediye arasındaki uyumlu çalışmanın önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Ünal Işık, “Demokrasimizin temel taşı olan siz değerli muhtarlarımızla birlikte ilçemize hizmet etmek benim için büyük bir mutluluk. Sizlerle güçlüyüz ve sizin sayenizde belediyemizin hizmetlerini daha verimli bir şekilde sunuyoruz. Hep birlikte yeni bir döneme adım attık ve büyük bir uyum içinde çalışıyoruz. Ortak akılla ve dayanışma ile hareket ederek vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmeye devam edeceğiz. Güzel ilçemize belediye başkanı olarak hizmet etmekten onur duyuyorum ve bu süreçten büyük keyif alıyorum. İlçemizde yaşayan herkesin mutlu olması, benim en önemli görevim” dedi.

Mülkiyet sorunlarını aşmak için gerekli girişimlerde bulunduk

Başkan Işık, her mahalleye adil hizmet götürme hedefini vurgulayarak, ilçenin sorunlarını çözmek için mülkiyet gibi konularda gerekli adımları attıklarını belirtti. “Hizmette kendini ötekileştirilmiş hisseden mahallelerimiz benim için ayrıcalıklıdır” diyen Işık, sözlerini şöyle sürdürdü: “Mülkiyet sorunlarını aşmak için gerekli girişimlerde bulunduk. Çözemediğimiz konularda, nedenlerini halkımıza sizlerle birlikte açıklayacağız. Gaziemir’e hizmet ederken Kaymakamımız Kudret Kurnaz, Emniyet Müdürümüz Zeynep Erdoğan, muhtarlarımız ve halkımızdan aldığımız destekten mutluluk duyuyorum. Desteğiniz için teşekkür eder, Muhtarlar Günü’nüzü kutlarım.”

Gaziemir Kaymakamı Kudret Kurnaz ise, “Muhtarlık, demokrasinin temel taşıdır. Muhtarlık, demokrasinin en saf halini bulduğu bir kuruluştur. Sizler de bu kuruluşun temsilcilerisiniz. Muhtarlar Gününüzü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.