Başkan Ömer Eşki: Vatandaşlarımızın yanında olmak bizim görevimiz

Ağustos ayının ortasında Yamanlar Dağı’nda başlayan ve Bayraklı Doğançay Mahallesi’nde büyük hasara sebep olan orman yangınında, evleri yanan Şehnaz Saru ve Yılmaz Canateş’e Bornova Belediyesi yardımda bulundu

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 15:53
Kaynak: BÜLTEN
Başkan Ömer Eşki: Vatandaşlarımızın yanında olmak bizim görevimiz

Yangın sırasında aileyi ziyaret edip ve destek sözünde bulunan Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, kullanılamaz hale gelen evin yıkımını Bornova Belediyesi ekipleriyle gerçekleştirdi. Başkan Eşki, anne ve oğlunun yaşadığı evin yeniden inşası için de gerekli tüm desteği sağlayacaklarını belirterek, “Böylesi zor zamanlarda vatandaşlarımızın yanında olmak bizim görevimiz. Gereken ne varsa yapacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Önal: Kendilerine çok teşekkür ediyorum

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Doğançay Mahallesi’nde 23 evin yangında zarar gördüğünü hatırlatarak, “Tüm kurumlar ve hayırseverlerin desteğiyle vatandaşlarımızın mağduriyetini gidereceğiz. Zor günlerimizde Bornova Belediyesi ve Başkan Ömer Eşki yanımızda oldu, kendilerine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Doğançay Mahallesi Muhtarı Arzu Nisan da Bornova Belediyesi’nin yangın sırasında personel, iş makineleri ve su tankerleriyle bölgede olduğunu vurguladı. Şehnaz Saru ve Yılmaz Canateş ile birlikte Başkan Ömer Eşki’ye verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini iletti.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.