Başkan Tugay’dan TUSAŞ saldırısına sert tepki: Bugüne kadar bu film çok görüldü

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi’nin (TUSAŞ) Ankara’daki tesislerine düzenlenen terör saldırısını lanetleyen Başkan Tugay, Bugüne kadar bu film çok görüldü. Bu kumpaslar, ülkemizin üzerinde çok kuruldu. Bunları aşmak hepimizin görevi” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2024 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2024 15:21
Kaynak: BÜLTEN
Başkan Tugay’dan TUSAŞ saldırısına sert tepki: Bugüne kadar bu film çok görüldü

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, TUSAŞ’ın Ankara’daki tesislerine düzenlenen terör saldırısını lanetledi. Tugay, “Ulus olarak, tüm vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde olacağız. Muhtemelen dışarıdan yönetilen, muhtemelen Türkiye’nin güçlü bir ülke olmasını engellemek için yapılmış olan bu kumpasları darmadağın etmek de bizim görevimiz. Biz bir inançla yola çıktık” diye konuştu.

“Ülkemizde güvensiz hava yaratmaya çalışıyorlar”

Terör saldırısını güvensiz hava yaratmak için birilerinin kurduğu kumpasın örneklerinden birisi olarak değerlendiren Başkan Tugay, “Dün hepimizi üzen ve düşündüren o saldırı, bu ülkede huzuru, barışı bozmak için, ülkemizde güvensiz hava yaratmak için birilerinin kurduğu kumpasın örneklerinden birisi sadece. Bugüne kadar bu film çok görüldü. Bu kumpaslar, ülkemizin üzerinde çok kuruldu. Bunları aşmak da hepimizin görevi. Ulus olarak, tüm vatandaşlarımızla birlik, beraberlik içinde olacağız. Muhtemelen dışardan yönetilen, muhtemelen Türkiye’nin güçlü bir ülke olmasını engellemek için yapılmış olan bu kumpasları darmadağın etmek de bizim görevimiz. Biz bir inançla yola çıktık. Gücümüzün yettiği yere kadar üstlendiğimiz görevin gereklerini yerine getirmek için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.