Başkan Türkmen'den şehit ailelerine vefalı davranış

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle şehit ailelerine ziyarette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2024 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2024 10:40
Kaynak: BÜLTEN
Başkan Türkmen'den şehit ailelerine vefalı davranış

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen 30 Ağustos Zaferi’nin 102’nci yıldönümünde şehit ailelerinin yanında oldu. Başkan Türkmen, 1992 yılında Şırnak’ta şehit olan Er Hasan Alkan, 1997 yılında Bingöl’de şehit olan Uzman Çavuş Ramazan Salbaş, 2007’de Tunceli’de şehit olan Er İlhan Sağlam ve 1992’de Şırnak’ta şehit olan Piyade Er Mustafa Alphan’ın yakınlarını evinlerinde ziyaret etti. Başkan Türkmen şehit yakınlarına Türk Bayrağı işlemeli özel bir plaket hediye etti. Ziyaretlerden sonra Kemalpaşa Cennet Bahçesi Kabristanı’nda bulunan şehitliğe giden Başkan Türkmen, şehit kabirlerine çiçek bıraktı ve dua etti.

‘’30 YILDIR ZİYARETE GELEN İLK BAŞKAN’’

Duygusal anlar yaşanan ziyaretlerde, şehit aileleri ile evlatlarının anılarını paylaşan Başkan Türkmen, daima onların emirlerinde olduklarını ve sık sık kendilerini ziyaret edeceklerini söyledi. Şehit yakınları ise yaklaşık 30 yıldır ilk kez bir belediye başkanı tarafından evlerinin ziyaret edildiğini açıkladı.

“ONLARI BİR GÜN DEĞİL HER GÜN HATIRLAYACAĞIZ”

Başkan Türkmen, ‘’Bugün bizler 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı hep birlikte kutlayabiliyor ve bu ülkede güven içerisinde yaşıyorsak, kuşkusuz vatanımızın bütünlüğü ve bağımsızlığımız uğruna annesini, babasını, eşini, çocuklarını geride bırakarak canını ortaya koyan kahraman şehitlerimizin sayesindedir. Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak ve ailelerimizin yanında olmak bizim için önemli bir görev. Şehit ailelerine ziyaretlerimiz eksiksiz sürecek, yeni kuracağımız bir ekip de ailelerimizle sürekli temasta olacak. Onları bir gün değil her gün hatırlayacağız. Şehit ailelerimiz bizlere emanet. Vatan için gözünü kırpmadan canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.'' dedi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.