Başkan Ünsal, Karşıyaka’yı saha çalışmalarıyla şekillendiriyor

Mahallelerdeki talep ve önerileri yerinde tespit etmek amacıyla saha çalışmalarına devam eden Başkan Ünsal’ın son durağı Cumhuriyet ve Latife Hanım mahalleleri oldu

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 16:10
Kaynak: BÜLTEN
Başkan Ünsal, Karşıyaka’yı saha çalışmalarıyla şekillendiriyor

Cumhuriyet ve Latife Hanım mahallelerinde muhtarlar, vatandaşlar ve esnafın taleplerini dinleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Karşıyakamızı sokaktan yönetiyor, ihtiyaçlara ortak akılla çözüm üretmek için çalışıyoruz” dedi.

yıldız ünsal

BAŞKAN ÜNSAL MAHALLELİNİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

İlçeyi adım adım dolaşan Başkan Ünsal muhtarlar ve vatandaşlar ile buluşmaya devam ediyor. Bu hafta Cumhuriyet Mahallesi’nde Muhtar Özay Dağhan’ın konuğu olan Başkan Ünsal Latife Hanım Mahallesi’nde de Muhtar Levent Bozkurt’u ziyaret etti. Belediye hizmetlerini anlatan aynı zamanda talep ve beklentileri de dinledi. Belediye bürakratları ile mahalleleri dolaşan Başkan Başkan Ünsal, belediye bürokratları esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti. 

yıldız ünsal

YAŞANABİLİR BİR KARŞIYAKA İÇİN

İlçedeki talep ve ihtiyaçlara ortak akıl ile çözüm sağlamaya çalıştıklarını belirten Başkan Ünsal; “Göreve geldiğim günden bu yana katılımcı belediyecilik anlayışıyla hareket ediyor; birlikte yol yürüdüğümüz muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın tespitlerine, taleplerine ve önerilerine büyük önem veriyoruz. Belediyemizde her ay gerçekleştirdiğimiz toplantıların yanı sıra sık sık saha gezileri yaparak ihtiyaçları yerinde değerlendiriyoruz. Ortak akıl ile ürettiğimiz çözümleri hızla yaşama geçirmek için büyük bir gayretle çalışırken, yetkimiz dışında kalan konuları da ilgili kurumlara aktarıyoruz. Gücümüzü birlik ve beraberliğimizden alarak, daha yaşanabilir bir Karşıyaka için hizmet üretmeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.