Başkan Uzun: Bir söz verirsem yerine getiririm

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, esnaf ziyaretinden sonra muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Uzun, “Popülizmden her zaman uzak durdum. Tutamayacağım bir söz vermem, bir söz verirsem de yerine getiririm” şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 14:53
Kaynak: BÜLTEN
Başkan Uzun: Bir söz verirsem yerine getiririm

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, ilçedeki esnaf ve muhtarlarla bir araya geldi. Sabah saatlerinde Güngören Caddesi’ndeki esnaf ile kahvaltıda buluşan Başkan Erman Uzun, daha sonra ise muhtarlıkları ziyaret etti.

Sizlerin taleplerini ve önerilerini asla göz ardı etmiyoruz

Güngören Caddesi’ndeki esnaf ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Uzun, esnafın taleplerini ve önerilerini dinleyerek notlarını aldı. Narlıdere Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metuş Gelve ve Narlıdere Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Başkanı Soner Kırmacı’nın da bulunduğu programda konuşma yapan Belediye Başkanı Erman Uzun, kısa vadede çözülebilecek konularda hızlıca hareket edeceklerini, uzun vadeli çalışmaların da takipçisi olacaklarını aktardı. Belediye Başkanı Uzun, “Göreve geldiğimizde esnafımızla belirli aralıklarla bir araya geleceğimizi söylemiştik, bugün yine beraberiz. Burada olan herkese teşekkür ediyorum. Ben Narlıdere’nin çocuğuyum, dolayısıyla ihtiyaçları ve sorunları biliyorum. Popülizmden her zaman uzak durdum. Tutamayacağım bir söz vermem, bir söz verirsem de yerine getiririm. Var gücümüzle daha güzel bir Narlıdere yaratmak için büyük bir azimle çalışıyoruz. Bunu yaparken sizlerin taleplerini ve önerilerini asla göz ardı etmiyoruz” dedi. Başkan Uzun, konuşmasından sonra civardaki esnafla da selamlaşmayı ihmal etmedi.

Muhtarlar demokrasinin yapı taşları

Esnaf programından sonra muhtarlık ziyaretlerini gerçekleştiren Belediye Başkanı Erman Uzun, Çamtepe Mahallesi Muhtarı Ali Bülbül, Ilıca Mahallesi Muhtarı Neval Çelebi, Yenikale Mahallesi Muhtarı Ali Güventürk ve Sahilevleri Mahallesi Muhtarı İsmail Yetim’e ziyarette bulundu. Ziyaretlerinde, muhtarların demokrasinin yapı taşları ve kentin en önemli unsurları olduğunu belirten Başkan Uzun, talepleri dinleyerek önceliğinin her zaman vatandaşın istekleri olduğuna dikkat çekti. Muhtarlar da Başkan Uzun’a ziyareti ve çalışmaları için teşekkür ederken Başkan Uzun ise saha mesaisi sırasında vatandaşlarla selamlaşıp fotoğraf çektirdi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.