Başkan Yiğit’ten can dostlara özel park müjdesi

Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit hayvansever Mustafa Yamaner’e can dostlara özel park yapma sözü verdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 12:24
Kaynak: BÜLTEN
Başkan Yiğit’ten can dostlara özel park müjdesi

Saha çalışmaları kapsamında Fevzi Çakmak ve Teleferik mahallerini ziyaret eden Başkan Yiğit, karşılaştığı hayvansever Mustafa Yamaner’e can dostlara özel park yapma sözü verdi.

park

Balçova’ya pati park geliyor

Köpeğini gezdirdiği sırada Başkan Yiğit’le karşılaşan Yamaner, evcil hayvanların rahatça koşup oynayabilecekleri bir parka ihtiyaç olduğunu söyledi.  Başkan Yiğit ise can dostlara yönelik parklarda toplumun ikiye bölündüğünü belirtti.  Bir kesimin bu parkları istediğini, bir kesimin ise özellikle koku şikayetinde bulunarak istemediğini aktaran Yiğit, “Uygun yeri bularak bir pati park yapacağız. Hassasiyetlere dikkat etmeye çalışıyoruz. Herkesi memnun edecek bir çözüm bulacağız” diye konuştu.

hamza hamzaoğlu

Hamza Hamzaoğlu sürprizi

Yiğit Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Hakan Özsoy ve ardından Teleferik Mahallesi Muhtarı Necmi Geçim’le birlikte esnaf ziyareti yapan Başkan Yiğit, vatandaşın taleplerini aldı ve çözüm bulmaya çalışacaklarını söyledi.  Teleferik Mahallesi ziyareti sırasında, Altay, İzmirspor ve Galatasaray takımlarında forma giyen milli futbolcu ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile karşılaşan Başkan Yiğit, Hamzaoğlu ile birlikte fotoğraf çektirdi ve sohbet etti.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.