Başkan Yıldız: Çiğli’yi daha yaşanabilir kılmak için var gücümüzle çalışmaya devam

Çiğli Belediyesi, ilçe genelinde yaya ve araç trafiğini rahatlatacak üst yapı düzenleme çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Balatçık Mahallesi’nde başlayan zemin yenileme ve yol genişletme çalışmaları, yol üzerindeki metruk binanın yıkımıyla hayata geçirildi

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2024 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2024 12:24
Kaynak: BÜLTEN
Başkan Yıldız: Çiğli’yi daha yaşanabilir kılmak için var gücümüzle çalışmaya devam

Balatçık Mahallesi 8901 Sokak'ta yürütülen proje kapsamında, ilk olarak yola terk edilmiş metruk binanın yıkımı yapıldı. Yıkım işlemlerinin tamamlanmasının ardından, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle zemin yenileme ve yol genişletme çalışmaları başlayacak. Bu sayede mahallede yıllardır süregelen bir sorun çözülerek, güvenilir ve işlevsel bir proje hayata geçirilecek.

Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek

Mahalledeki yıkım ve yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, “Çiğlili hemşehrilerimizin günlük yaşamlarını olumsuz etkileyen kronik sorunları tek tek ele alıyoruz. Bu sorunları kalıcı, kullanışlı ve modern yöntemlerle çözmek için projeler hazırlayıp harekete geçiyoruz. Balatçık Mahallesi 8901 Sokak'ta başlattığımız yol genişletme çalışmalarının ilk etabını tamamladık. Yol kenarındaki metruk binanın yıkımı, hem estetik hem de güvenlik açısından büyük bir önem taşıyordu. Mahallemizin ulaşımını daha güvenli ve akıcı hale getirmek için önemli bir adım attık. Yol genişletme projemizin ilk etabında, özellikle trafik yoğunluğunu azaltmayı ve yayaların güvenliğini artırmayı hedefliyoruz. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek ve Çiğli’yi daha yaşanabilir kılmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.