Başkan Yıldız'dan sahipsiz hayvanlar için anlamlı iş birliği

Çiğli Belediyesi ve İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi, sahipsiz hayvanların korunması ve sahiplendirilmesi için önemli bir iş birliğini imzaladı. “Bir Fabrika Bir Can” projesi çerçevesinde, sahipsiz hayvanların bakımı ve sahiplendirilmesi için ortak çalışmalar gerçekleştirilecek. Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, protokolün sağlayacağı katkıdan duyduğu memnuniyeti “Attığım en anlamlı imza bu oldu” sözleri ile dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 15:01
Kaynak: BÜLTEN
Başkan Yıldız'dan sahipsiz hayvanlar için anlamlı iş birliği

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız ve İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (İAOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Hasan Karace, sokak hayvanlarının sahiplendirilmesi için bir protokole imza attı. Protokol, sokak hayvanlarının güvenli ve sevgi dolu yuvalara kavuşmasını ve sahiplendirme ile ilgili bilinçlenmeyi amaçlıyor.

Başkan Yıldız: Can dostlarımız bizler için çok önemli

Başkan Yıldız, hayvan sahiplenme ile ilgili önemli bir projeye imza atmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ve attığı en anlamlı imzanın bu olduğunu ifade etti. Yıldız, “Böyle bir projeyi kabul ettikleri için çok mutluyuz. Başkanımız Cenk Hasan Karace ve yönetimi, bu projeyi onaylayarak bizi çok sevindirdi. Her zaman can dostlarımızın yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Sokak hayvanlarımızı barınaklarımızda ağırlarken de sahiplendirip yeni yuvalarına gönderirken de hep yanlarında oluyoruz ve olacağız. Umarım ki tüm can dostlarımız fabrikalarımız tarafından sahiplenilecek ve onlara güzel bir yuva sağlanacak. Can dostlarımız bizler için çok önemli” dedi.

Karace: “Bu imza can dostlarımızın geleceği için”

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Hasan Karace de yaşamı boyunca can dostları ile iç içe olduğunu ve sokak hayvanlarının doğru şartlarda sahiplendirilerek, ihtiyaçlarını karşılamasının bir insanlık görevi olduğuna dikkat çekti. Karace, “Bu iş birliği ile sahipsiz hayvanların daha iyi koşullarda yaşamasını ve sahiplendirilmesini hedefliyoruz. Tüm sanayici arkadaşlarımız ile bu protokolü paylaşacağız. Çiğli Belediyesi ile el ele vererek böyle bir kampanya gerçekleştirmekten dolayı çok mutluyuz. Bu imza can dostlarımızın geleceği için atılan önemli bir imza ve Başkanımız Onur Emrah Yıldız ile de her türlü iş birliğine açığız” diye konuştu. 

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.