Başkan Yıldız sözünü tuttu: Kaklıç Mahallesi’ne yeni yol için çalışmalar başladı

Çiğli’de kentin üst yapısını güçlendirmek amacıyla başlatılan çalışmalar Kaklıç Mahallesi’ne uzandı

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2024 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2024 15:52
Kaynak: BÜLTEN
Başkan Yıldız sözünü tuttu: Kaklıç Mahallesi’ne yeni yol için çalışmalar başladı

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız’a saha ziyaretleri sırasında iletilen yol talebi için harekete geçildi. Belediye ekipleri Kalkıç Mahallesine bağlantı sağlayan İzmir Caddesi kavşağından köyün sonuna kadar yapılacak yolun kazım çalışmalarına başladı.

çiğli

Çok daha yaşanabilir ve modern bir Çiğli için

Mahalleliye verdiği yol sözünü tutan Başkan Yıldız “İhtiyaç odaklı hizmet anlayışımızla mahallelerimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kısa süre önce Kaklıç’ta gerçekleştirdiğimiz saha ziyareti sırasında dile getirilen asfalt talebine yönelik çalışmalarımızın startını verdik. İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte İzmir Caddesi kavşağından başlayarak mahallemizin sonuna kadar uzanan yolları titizlikle kazıyarak yenileyeceğiz. Her anlamda eksikleri gidererek, mahallemizi çok daha yaşanabilir ve modern hale getireceğiz. Çalışmalar kısa sürede tamamlanacak” diye konuştu” dedi.

çiğli

Başkan Yıldız mahalleli ile bir araya geldi

Çalışmaları yerinden inceleyen Başkan Yıldız mahalleliyle bir araya geldi. Sorunları yerinde tespit edip ve anında çözüm üretmenin önemine vurgu yapan Yıldız, “Kaklıç’ın ihtiyaçlarını ve bu ihtiyaçlara yönelik gerçekleştireceğimiz çalışmaları mahalle sakinleriyle konuştuk. 26 mahallemizin tamamında olduğu gibi Kaklıç Mahallesi’nin de geleceğini dizayn etmek için el birliğiyle çalışmaya devam ediyoruz. Bu tür buluşmalar, mahallemizin sorunlarını yerinde tespit etmek ve anında çözüm üretmek adına büyük önem taşıyor. Bir sözümüzü daha yerine getirmiş olmanın mutluluğuyla halkımıza hizmete etmeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.