Bayraklı’da Avrupa Hareketlilik Haftasıyla farkındalık artırılacak

Bayraklı Belediyesi tarafından bu yıl Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında, sürdürülebilir hareketliliği artırmak ve karbon salınımını azaltmak için ‘Paylaşımlı Kamusal Alan’ temasıyla 21 Eylül’de etkinlik düzenlenecek

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 10:50
Muhabir: MERVE AĞRIÇ
Bayraklı’da Avrupa Hareketlilik Haftasıyla farkındalık artırılacak

İzmir Bayraklı Belediyesi tarafından Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında bu yıl, kent içi sürdürülebilir hareketliliği artırmak ve karbon salınımını azaltmak için ‘Paylaşımlı Kamusal Alan’ temasıyla doğa ve sağlık adına etkinlik düzenlenecek. 21 Eylül Cumartesi günü Bayraklı Manavkuyu’daki Paten Parkı’nda düzenlenecek olan bu etkinlikte, vatandaşlar bir araya gelerek sağlık ve doğa için hareket edecek.

ÖNAL: SAĞLIKLI BİR GELECEK İÇİN DURMA, HAREKET ET

Etkinlikler ilk olarak saat 09.00’da toplanarak başlayacak. Ardından saat 09.30’da sabah yogası yapılacak. Yoganın ardından saat 10.00’da bisiklet turu için toplanılacak ve 10.30’da bisiklet turu başlayacak. Bisiklet turunun saat 11.00’da bitmesiyle beraber saat 11.30’da uygulamalı ışıksız yaya geçidi eğitimi verilecek ve zumba gösterisi düzenlenecek. Ardından saat 12.00’da jimnastik, paten ve kaykaylı kapanış gösterisi yapılacak. Ardından saat 12.30’da da etkinlik sona erecek. Etkinliğe bütün İzmir halkını davet eden Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, “Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında bu yıl; kent içi sürdürülebilir hareketliliği artırmak ve karbon salınımını azaltmak için ‘Paylaşımlı Kamusal Alan’ temasıyla bir araya geliyoruz. Sağlıklı bir gelecek için durma, hareket et” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.