Bayraklı’da Halk Kart başvuruları başladı

Bayraklı Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine destek sağlamak amacıyla düzenlenen Halk Kart başvuruları başladı. Başvurular 15 Kasım’a kadar devam edecek

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 13:07
Muhabir: MERVE AĞRIÇ
Bayraklı’da Halk Kart başvuruları başladı

İzmir Bayraklı Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için destek projesi olan Halk Kart başvurularını başlattı. 15 Kasım'a kadar sürecek olan bu başvurularla birlikte, vatandaşlar gıda, kırtasiye ve yakacak gibi temel insani ihtiyaçlarını, anlaşmalı iş yerlerinden Halk Kart ile kolaylıkla temin edebilecekler. Bu uygulama, vatandaşların sosyal dayanışma ruhunu güçlendirirken, maddi sıkıntı çeken ailelere önemli bir destek sunmayı amaçlıyor.

BAŞVURULAR SEMT MERKEZLERİNDE YAPILACAK

Aynı zamanda daha önce Halk Kart başvurusu yapmış olan vatandaşlar tekrar başvuru yapmak zorunda kalmayacaklar. Halk Kart'a başvurmak isteyen vatandaşlar, Cengizhan Mahallesi Semt Merkezi, Muhittin Erener Mahallesi Semt Merkezi, Nafiz Gürman Mahallesi Semt Merkezi, Onur Mahallesi Semt Merkezi, Osman Gazi Mahallesi Semt Merkezi, Alpaslan Mahallesi Semt Merkezi ve Gümüşpala Mahallesi Semt Merkezi'nden başvurularını gerçekleştirebilecekler.  Bayraklı Belediyesi Halk Kart uygulaması, ihtiyaç sahiplerine sağladığı destekle vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak. Bu tür projeler, toplumda dayanışma ve yardımlaşma kültürünü teşvik ederek, ihtiyaç sahiplerinin yaşam standartlarını iyileştirmeyi hedefliyor.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.